EUR: 311,58 Ft
CHF: 266,01 Ft
2018. március 21., szerda
Benedek

Extra

Stadler József életéért aggódnak barátai

Agyvérzés gyanújával szállítottak kórházba Stadler Józsefet. Az akasztói vállalkozó az intenzíven fekszik Dunaújvárosban. Úgy tudjuk eszméleténél van, de barátai aggódnak az életéért.

A költségvetési csalásért első fokon öt év börtönbüntetésre ítélt Stadler József szerda délután a forgalmas solti főút mentén, a Kurta kocsmánál árusította önéletrajzi könyvét, amikor váratlanul rosszul lett, ájultan fordult le a székről. Miután magához tért, nem akarta, hogy mentőt hívjanak hozzá, de telefonon riasztott háziorvosa a tünetek alapján agyvérzést állapított meg nála, amit megerősített a kiérkező mentőorvos is.


– Józsi bácsi fia, Zoli hívott a hírrel, hogy az édesapját mentő vitte a kórházba – mondta a Lokálnak az akasztói vállalkozó legjobb barátja, György. –Intenzíven fekszik, még én sem láthattam, csak bevittem a pizsamáját és a gyógyszereit – tette hozzá.

Stadler József így aligha tud részt venni a Kecskeméti Törvényszéken hétfő reggel kezdődő tárgyalásán, ahol több száz millió forintos kártérítésről, egykori stadionja, 70 hektár termőföldje, halastava és az odavezető utak sorsáról dönt a bíróság. Ugyanis hiába van az egykori juhásznak az ingatlanokra haszonélvezeti joga, az új tulajdonos lakattal zárja le előtte a stadiont. Eközben Józsi bácsiért aggódnak a barátai, mert nem akar tudomást venni a betegségéről. Nem ez az első eset, hogy rosszulléttel küzdött, legutóbb egy hete Kecskeméten, az ügyvédje irodájában kellett orvost hívni hozzá, mert egyik pillanatról a másikra lebénult a beszédközpontja. Akkor sem akart kórházba menni. Egyébként Józsi bácsi önéletrajzi könyve akkora sikert aratott, hogy újra kiadják, ezúttal több nyelvre is lefordítják. Vasárnap egész nap filmesekkel járta a határt, akik dokumentumfilmet készítenek az életéről.


– Ha a Viszkis rablóról mozifilm készült, akkor Józsi bácsinak minimum egy trilógia dukál. Ugyanis neki sokkal több kalandja volt, mint Ambrus Attilának – bizonygatta György, aki szerint még nem tűzték ki az akasztói juhász büntetőperében a másodfokú tárgyalás időpontját.

Stadler korábban azt mondta, hogy nyugdíja felét tizenhatféle gyógyszerre költi folyamatos egészségügyi problémái miatt

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Kamu képekkel fenyegeti az Iszlám Állam Meghan Markle-t

    Kamu képekkel fenyegeti az Iszlám Állam Meghan Markle-t

    Hamarosan elérkezik a nagy nap, amikor Harry herceg feleségül veszi Meghan Markle-t. Felhőtlen boldogságukba csupán egy dolog rondít bele: a leendő aráról készült kamu pucér képek, melyeket egy az Iszlám Államhoz (IS) köthető portál tett közzé az interneten.

  • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

    Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

    Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.