2017. november 24., péntek
Emma

Belföld

Szanyi kiállt Marton László mellett

„Én is ritka ocsmány dolognak vélem Marton péniszének nyilvános kalibrálását, s arról is illik megemlékezni, hogy ki rohangál pucéran a színpadon. Csak hogy tartsunk mértékeket!” – írta ki Facebook-oldalára az MSZP EP-képviselője, Szanyi Tibor.

Később egyértelművé teszi, hogy „elege van az ilyen ködös sztorikból, amelyek életműveket döntenek össze”. Szanyi arra utalt, hogy nemrég Sárosdi Lilla színésznő (majd őt követően többen is) azzal vádolták meg Marton László rendezőt, hogy szexuálisan zaklatta őket.MTI Fotó: Földi Imre

A bejegyzés alatt nemcsak Szanyi követői, de pártársai is kiakadtak. „Elmész a francba” – üzente Tüttő Kata, az MSZP elnökségi tagja, Ujhelyi István EP-képviselő pedig azt írta: „Tibor! Szégyen ez a hozzáállás! Állj le!” Egy másik kommentelő megjegyzi: „Az is ocsmány dolog, amikor egy uniós parlamenti képviselő részegen osztja az észt és véleményét a nőkről, Szanyi Úr”. Egy másik hozzászóló pedig még élesebben fogalmaz: „Te is egy büdös paraszt lehetsz, ha így véded ezeket a patkányokat. Te kit molesztáltál vagy zaklattál?”

MTI Fotó: Czimbal Gyula

A vitához Sárosdi Lilla férje, Schilling Árpád is hozzászólt.


„Tényleg az a legjobb, ha politikus vagy mindenféle felelősségérzet nélkül, ehhez aztán tényleg nem kell semmi. Marton Lászlónak legalább van egy életműve. De neked…” – címezte Schilling Szanyinak.

Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Soros letagadja saját tervét

    Soros letagadja saját tervét

    A kormány pontosan tudja, mit akar Soros György, az illegális bevándorlókat be akarja hozni Európába – emelte ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Magyar Hírlapnak, hozzátéve: “mi ezt elutasítjuk, ezért a magyar kormány az útjában áll” Soros Györgynek.

  • 10 milliót nyúltak le az exszcientológustól

    10 milliót nyúltak le az exszcientológustól

    Interjút adott a hirado.hu-nak Bonyai Péter, a legismertebb hazai ex-szcientológustól. Bonyai tíz évig volt a szekta tagja, elmondása szerint ő és felesége ez idő alatt 10-12 millió forintot hagyott maga mögött.