EUR: 312,22 Ft
CHF: 261,42 Ft
2018. április 24., kedd
György

Egyéb Nagykanizsa

Szárnyal az Izzó

Újabb fölényes győzelmével megerősítette élmezőnybeli tagságát a Nagykanizsai Izzó SE az NB II-es férfi kézilabda-bajnokságban. Madarász Péter legénysége ezúttal a megyebeli rivális keszthelyi Georgikon DSE-t verte 40-21-re.

A találkozón egy pillanatig sem forgott veszélyben a házigazdák győzelme, akik támadásban és védekezésben is ellenfelük fölé nőttek. A sikerből Csalló Ádám kilenc, Bándi András nyolc találattal vette ki a részét. Ez a két játékos ott van a pontvadászat legjobb mesterlövészei között: Bándi 42 góllal a harmadik, Csalló 37-tel a hetedik a listán.


Csalló Ádám (kékben, labdával) kilenc találatával a mezőny legeredményesebb játékosa volt (Fotó: Gergely Szilárd)

A kanizsaiaknak nem ez az első nagy különbségű sikerük a bajnokságban, korábban tízzel verték a Kaposvárt, tizeneggyel a Rinyamenti KC-t. Az Izzó eddigi remek őszi teljesítményével a második helyen áll a tabellán, csak a Nemzeti Kézilabda Akadémia U22-es csapata előzi meg. A NEKA-nak 12, a Kanizsának 10 pontja van, akárcsak a harmadik Rinyamenti KC-nak, amely rosszabb gólkülönbségével szorul a dobogó harmadik fokára. Az Izzó gólkülönbsége (plusz 45) kiemelkedik az osztályból, ennél a listavezető is jóval szerényebb teljesítménnyel büszkélkedhet (plusz 26).

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.