EUR: 312,22 Ft
CHF: 261,42 Ft
2018. április 24., kedd
György

Egyéb Hódmezővásárhely

Szerbekkel versengtek a magyar sportolók

A hódmezővásárhelyi közönség egy országos FitKid-bajnokságnak lehetett szemtanúja a Balogh Imsi Sportarénában. A Hód-Fitness SE tagjai hazai pályán álltak a bírák elé, és megpróbálták kihozni magukból a legtöbbet, hiszen ez volt az olaszországi Európa-bajnokság első kvalifikációs versenye.

A közönség 17 vásárhelyi indulónak szurkolhatott délelőtt, az egyéni versenyszámokban. Délután a Hód-Fitness SE 18 versenyzőt állított a zsűri elé.

A versenyre eredetileg csak magyar versenyzőket vártak, de a Hód-Fitness SE tagjai nemrégiben Szerbiában voltak versenyen, ahol kiderült, hogy az írországi Európa-kupára a szerbek nem kaptak vízumot, így meghívták őket a vásárhelyi megmérettetésre.


A vásárhelyi bajnokság nem csak azért volt különleges, mert az ország minden pontjáról, és még Szerbiából is érkeztek versenyzők, hanem ezért is, mert kiderült, hogy a Hód-Fitness SE a 2017-es év legeredményesebb egyesülete lett.

Ezt nagy örömmel vette a szerb különítmény, így ők is a magyarokkal versengtek. Kilenc korcsoportban nevezhettek a versenyzők, a ráadáskategória pedig a szenior korcsoport volt. Az egyéni versenyeken túl csapatversenyeket is tartottak, így az indulók azt is megmutathatták, hogy közösen milyen koreográfiát készítettek. A hódmezővásárhelyi FitKid-bajnokság a következő évi olaszországi Európa-bajnokság első kvalifikációs versenye volt, így minden induló a legjobb teljesítményt próbálta nyújtani.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.