2018. február 23., péntek
Alfréd

Extra

Szexi, vicces és megható: Kitettek magukért a Sztárban Sztár énekesei

A héten véget ér a Sztárban Sztár, így hamarosan kiderül, hogy ki lesz  Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze. A műsor tartogatott megható és vicces pillanatokat, az énekesek igazán kitettek magukért, de kik voltak a legjobbak? Megmutatjuk!

Pápa Joci a legviccesebb


Vitathatatlan, hogy a Megasztár egykori felfedezettje adásról adásra ellopja a show-t a produkcióival, és bár sosem hasonlít a kapott előadóra sem hangban, sem küllemre, és rendre elrontja vagy elfelejti a szöveget, hol szőke, hol fekete „bombázóként” mégis a legszórakoztatóbb egyéniség a színpadon.

Janicsák Veca a legszexibb


Egyedüli nőként tökéletesen helytáll a versenyben a 28 éves énekesnő, akinek a legtöbb produkciójából nem hiányozhatott a szexizés. Christina Aguilera bőrébe bújva például szemkápráztató dekoltázst villantott, és hosszú combjait is jó párszor megmutatta a műsor alatt.

Király Viktor a legnagyobb átalakuló

A 2008-as Év hangja okozta a műsor eddigi legmeghatóbb pillanatait. A sminkmesterek tökéletes Horváth Charlie-ra maszkolták, és a hangja megszólalásig hasonlított a 70 éves zenészére, de Rag’n’Bone Man bőrébe bújva  is világszínvonalú műsorszámot adott elő. 

Berkes Olivér a legpechesebb

A műsor indulása előtt szenvedett bokasérülést a sármos énekes, aki a baleset miatt gipszet is kapott, így az adások nagy részében ülve vagy kerekesszékben kellett előadnia produkcióját.

Kapcsolódó Cikkek

 • Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Harvery Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től, akiknek kiragadott nyilatkozatrészleteivel a producert próbálták kedvezőbb színben feltüntetni ügyvédei az ellene indított csoportos szexuális zaklatási per elejtését kérvényező beadványukban.

 • New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  Exkluzív vetítésen tekinthetik meg az amerikai filmakadémia tagjai Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Oscar-esélyes filmjét vasárnap New Yorkban, a New York-i Balassi Intézet Magyar Kulturális Központ és a Netflix szervezésében – tájékoztatta az MTI-t Janzsó Viktor New York-i konzul.

 • Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Megmutatta terhesség utáni bikinis testét Katherine Heigl. A színésznő az első képet pár héttel, a másodikat egy évvel, az utolsót 14 hónappal kisfia, Joshua születése után készítette, ezzel is szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy gyerekvállalás után is lehet bomba alakja egy anyukának.