EUR: 323,58 Ft
CHF: 284,64 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Extra

Szexi, vicces és megható: Kitettek magukért a Sztárban Sztár énekesei

A héten véget ér a Sztárban Sztár, így hamarosan kiderül, hogy ki lesz  Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze. A műsor tartogatott megható és vicces pillanatokat, az énekesek igazán kitettek magukért, de kik voltak a legjobbak? Megmutatjuk!

Pápa Joci a legviccesebb


Vitathatatlan, hogy a Megasztár egykori felfedezettje adásról adásra ellopja a show-t a produkcióival, és bár sosem hasonlít a kapott előadóra sem hangban, sem küllemre, és rendre elrontja vagy elfelejti a szöveget, hol szőke, hol fekete „bombázóként” mégis a legszórakoztatóbb egyéniség a színpadon.

Janicsák Veca a legszexibb


Egyedüli nőként tökéletesen helytáll a versenyben a 28 éves énekesnő, akinek a legtöbb produkciójából nem hiányozhatott a szexizés. Christina Aguilera bőrébe bújva például szemkápráztató dekoltázst villantott, és hosszú combjait is jó párszor megmutatta a műsor alatt.

Király Viktor a legnagyobb átalakuló

A 2008-as Év hangja okozta a műsor eddigi legmeghatóbb pillanatait. A sminkmesterek tökéletes Horváth Charlie-ra maszkolták, és a hangja megszólalásig hasonlított a 70 éves zenészére, de Rag’n’Bone Man bőrébe bújva  is világszínvonalú műsorszámot adott elő. 

Berkes Olivér a legpechesebb

A műsor indulása előtt szenvedett bokasérülést a sármos énekes, aki a baleset miatt gipszet is kapott, így az adások nagy részében ülve vagy kerekesszékben kellett előadnia produkcióját.

Kapcsolódó Cikkek

  • Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Marcellina életveszélyes balesetet szenvedett, ahol bordái és keze is eltört. Súlyos sérülései miatt koncertejeit is le kellett lemondania és egy hosszú ideig tartó rehabilitáció vár rá.

  • Sztárdömping a TV2-n

    Sztárdömping a TV2-n

    Sztárok, rettegés, sok nevetés – a TV2 csoport tegnap bemutatta, milyen műsorokkal készülnek az őszre.