EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Hódmezővásárhely

Telt ház előtt ropták

Fergeteges gálaesttel örvendeztette meg a közelmúltban a közönséget a hódmezővásárhelyi Árendás Néptáncegyüttes. Galga menti táncok, moldvai, nagyecsedi és széki koreográfiák is szerepeltek a repertoárban, a talpalávalót pedig a Flaska Banda szolgáltatta fáradhatatlanul.

A hagyományosnak nevezhető gálaest az előző évben elmaradt, a tagok így most újult erővel, a kihagyás pótlására is jól szolgáló nagyszabású produkcióval készültek a jelenlévők számára, akikből pedig nem volt hiány, ugyanis nem meglepő módon telt ház előtt zajlott a tánc és szólt a muzsika. A Lányi Lajos Közhasznú Népművészeti Egyesület által gondozott néptáncegyüttes a hetekben a Kamara Néptáncfesztiválon is részt vett, ahol a harmadik helyen végzett.


A Lányi Lajos Közhasznú Népművészeti Egyesült által gondozott néptáncegyüttes a hetekben a Kamara Néptáncfesztiválon is részt vett, ahol a csapat a harmadik helyen végzett.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.