2018. január 22., hétfő
Artúr, Vince

Sport

Túladna Bale-en a Real Madrid

Sajtóértesülések szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetősége döntött a sérüléssel bajlódó Gareth Bale-ről.

A spanyol AS című lap indormációi szerint a Real Madrid, ha nehezen is, de meghozta a döntést Gareth Bale-ről. A klub úgy döntött, hogy a nyáron megpróbálják eladni a walesi támadót.

Bale 2013-ban csatlakozott a Királyi Gárdához a Tottenham csapatából, rekordot jelentő 100 millió euró (31 milliárd forint) fejében, azonban a folyamatos sérülések miatt mostanra komoly ráfizetésnek tűnik az üzlet. 2013 óta Bale 24-szer szedett össze kisebb-nagyobb sérülést, legutóbb úgy sérült meg, hogy pályára sem lépett a csapatában.

Az AS szerint a klub Bale eladásából, egy újabb sztárfutballista igazolását finanszírozná.

Kapcsolódó Cikkek

 • Búcsú egy legendától

  Búcsú egy legendától

  Ronaldinho testvére és egyben menedzsere a múlthét folyamán bejelentette, hogy a brazil legenda visszavonul a profi futballtól.

 • Huszonkét észak-koreai sportoló indul az olimpián

  Huszonkét észak-koreai sportoló indul az olimpián

  Három sportág öt versenyszámában összesen 22 észak-koreai sportoló vesz részt a február 9-én kezdődő phjongcshangi téli olimpián – jelentette be Tomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke.

 • Oláh Bence és Tóth Ivett is ott lesz a téli olimpián

  Oláh Bence és Tóth Ivett is ott lesz a téli olimpián

  A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnökségi tagjainak többsége szombatra elektronikus úton jóváhagyta azt a javaslatot, mely szerint a műkorcsolyázók női versenyében Tóth Ivett indulhat, míg a rövidpályás gyorskorcsolyázók férfi váltójának ötödik tagja Oláh Bence lesz a február 9-én rajtoló phjongcshangi téli olimpián.