EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Egyéb Székesfehérvár

Úgy érzi, hogy hazatért

Kaponay Réka Az Őrző hajnala című művét mutatták be október 26-án a Vörösmarty Mihály megyei könyvtárban. Bár a most 16 éves Réka magyarul is beszél, de Ausztráliában született, s regénye lényegében családja vándorlásairól szól.

Az elmúlt hét évben hat kontinens több mint harminc országában jártak, és még nincs vége. A fejét írásra adó lányról a brit Guardian és a Daily Mail is írt, a fehérvári közönséget pedig valósággal megbabonázta.

Fotó: József Lipót

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.