2017. november 02., csütörtök
Achilles

Egyéb Szombathely

Új parkolóhelyek a Kőszegi utcában

Közel 55 millió forintból 46 új parkolóhelyet alakított ki a Szova Zrt. a Kőszegi utca 11–17. és 23. szám alatti ingatlanok belső tömbjében.

A zárt parkoló sorompós beléptetőrendszerrel működik, térfigyelő kamerákkal is felszerelt, biztonságos, igényes parkolási lehetőséget teremt a gépjárművezetők számára.

Könnyebb lesz a belvárosban parkolni Fotó: szombathely.hu

A parkolóban egy óra tartózkodás hétfőtől péntekig 8–18 óráig 240 forintba kerül, az esti órákban, 18–08 óráig 20 forint, ahogy hétvégén is. Tízezer forintért havi bérlet is váltható, amely nem rendszámhoz kötött, így egy családon belül több autóra is használható. Ezzel egy időben a területen a Szova Zrt. saját beruházásában 15 zárt parkoló épült a NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága szolgálati gépjárművei számára.

Kapcsolódó Cikkek

  • Budapest csillagai Mátyásföldön

    Budapest csillagai Mátyásföldön

    Elsősorban a tehetséggondozás, a művészeti, kulturális kapcsolatok építése, a nemzetközi kapcsolatok és az együttműködés erősítése volt a cél a XVI.

  • Hét évtizede közvetítik a magyar hagyományokat

    Hét évtizede közvetítik a magyar hagyományokat

    A Balassi Táncegyüttes hetven éve része Békéscsaba kulturális életének. Számos közös produkcióban szerepeltek már például a Jókai Színház művészeivel, de a városi rendezvényeken is rendszeresen láthatja a táncosokat a közönség.