EUR: 324,34 Ft
CHF: 281,93 Ft
2018. június 19., kedd
Gyárfás

Egyéb Szombathely

Új parkolóhelyek a Kőszegi utcában

Közel 55 millió forintból 46 új parkolóhelyet alakított ki a Szova Zrt. a Kőszegi utca 11–17. és 23. szám alatti ingatlanok belső tömbjében.

A zárt parkoló sorompós beléptetőrendszerrel működik, térfigyelő kamerákkal is felszerelt, biztonságos, igényes parkolási lehetőséget teremt a gépjárművezetők számára.

Könnyebb lesz a belvárosban parkolni Fotó: szombathely.hu

A parkolóban egy óra tartózkodás hétfőtől péntekig 8–18 óráig 240 forintba kerül, az esti órákban, 18–08 óráig 20 forint, ahogy hétvégén is. Tízezer forintért havi bérlet is váltható, amely nem rendszámhoz kötött, így egy családon belül több autóra is használható. Ezzel egy időben a területen a Szova Zrt. saját beruházásában 15 zárt parkoló épült a NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága szolgálati gépjárművei számára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.

 • Táborozást nyertek a betűfalók

  Táborozást nyertek a betűfalók

  Június elején tartották a Hahó, könyvtár(s)ak! című megyei olvasásnépszerűsítő játék szóbeli döntőjét, ahol kiderült, ki vehet részt a teljesen ingyenes, színes programokkal teli egyhetes táborban.