EUR: 324,13 Ft
CHF: 278,61 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Belföld

Újabb botrány! A Jobbik alelnöke gárdistákkal ünnepel

A Hatvan online szúrta ki, hogy Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke és Lukács László, a párt országgyűlési képviselője együtt ünnepel Mészáros Istvánnal, az Új Magyar Gárda főkapitányával. 

A két jobbikos vezető politikus csupa olyan személy társaságában lesz, akik a Jobbik álbaloldali és Simicska által finanszírozott hazug fordulatának útjában állnak, és akikkel Vona Gábor, a párt elnöke mostanában hangosan tagadja az együttműködést – írja az Origo.


A helyzet különlegessége, hogy Vona Gábor a napokban tagadta a Spinoza Házban történő látogatása során amely már önmagában is elég botrányt szült, hogy bárminemű kötődése is lenne jelenleg a Magyar Gárdához. Mégis a párt két országgyűlési képviselője nyíltan vállal közösséget az Új Magyar Gárdával.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: Az ellenzék megint Sorost védi

  Fidesz: Az ellenzék megint Sorost védi

  A Fidesz-frakció szóvivője szerint “az ellenzék megint Soros Györgyöt védi”. Halász János az MTI-hez szerda délután eljuttatott közleményében a nemzetbiztonsági bizottság ülése kapcsán elhangzott ellenzéki nyilatkozatokra reagált.

 • Borús, esős lehet a csütörtök

  Borús, esős lehet a csütörtök

  Nagyrészt erősen felhős lesz az ég, de szerdán a délnyugati határvidéken, csütörtökön az Alföldön hosszabb időre is kisüthet a nap.

 • Soltész: Ismét emelkedik a nemzetiségek támogatása

  Soltész: Ismét emelkedik a nemzetiségek támogatása

  A jövő évi költségvetésben is nő a magyarországi nemzetiségek támogatása; az erre a célra fordított összeg a 2010-es kormányváltás óta több mint négyszeresére emelkedik – közölte a Miniszterelnökség egyházi, nemzetiségi kapcsolatokért és az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.