2018. október 15., hétfő
Teréz

Egyéb Kecskemét

Varázslatos jégrevüvel kezdődött a téli fesztivál

Látványos jégrevüt csodálhattak meg a látogatók múlt hét szombat késő délutánján a kecskeméti jégpályán, ez volt ugyanis a téli fesztivál nyitóprogramja.

A Jégördög Sportegyesület kiváló korcsolyázói elbűvölő műsorral kedveskedtek a közönségnek: ámulatba ejtő trükkökkel és színes látványvilággal készültek a megújult jégpályára. Ezzel kezdetét vette a hagyományos Kecskeméti Téli Fesztivál és az ehhez kapcsolódó karácsonyi vásár. A szervezők ígéretéhez híven minden napra és – a kicsiktől az idősekig – mindenkinek jutnak különböző programok. Fények és színek, élményekben, meghittségben gazdag műsorok várják az adventi időszakban a Kecskemétre látogatókat.

A vadonatúj jégpálya szélén tömött sorban álltak a kíváncsiskodók

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.