EUR: 326,05 Ft
CHF: 280,39 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Egyéb Kecskemét

Varázslatos jégrevüvel kezdődött a téli fesztivál

Látványos jégrevüt csodálhattak meg a látogatók múlt hét szombat késő délutánján a kecskeméti jégpályán, ez volt ugyanis a téli fesztivál nyitóprogramja.

A Jégördög Sportegyesület kiváló korcsolyázói elbűvölő műsorral kedveskedtek a közönségnek: ámulatba ejtő trükkökkel és színes látványvilággal készültek a megújult jégpályára. Ezzel kezdetét vette a hagyományos Kecskeméti Téli Fesztivál és az ehhez kapcsolódó karácsonyi vásár. A szervezők ígéretéhez híven minden napra és – a kicsiktől az idősekig – mindenkinek jutnak különböző programok. Fények és színek, élményekben, meghittségben gazdag műsorok várják az adventi időszakban a Kecskemétre látogatókat.

A vadonatúj jégpálya szélén tömött sorban álltak a kíváncsiskodók

Kapcsolódó Cikkek

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.

 • Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Az Ózd-Budapest irányába közlekedőket érintő hír: Tar és Mátraverebély között teljes útzáras terelést vezetnek be július 21-22 között a vadátjáró beemelési munkái miatt.