EUR: 317,38 Ft
CHF: 279,89 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Kecskemét

Varázslatos jégrevüvel kezdődött a téli fesztivál

Látványos jégrevüt csodálhattak meg a látogatók múlt hét szombat késő délutánján a kecskeméti jégpályán, ez volt ugyanis a téli fesztivál nyitóprogramja.

A Jégördög Sportegyesület kiváló korcsolyázói elbűvölő műsorral kedveskedtek a közönségnek: ámulatba ejtő trükkökkel és színes látványvilággal készültek a megújult jégpályára. Ezzel kezdetét vette a hagyományos Kecskeméti Téli Fesztivál és az ehhez kapcsolódó karácsonyi vásár. A szervezők ígéretéhez híven minden napra és – a kicsiktől az idősekig – mindenkinek jutnak különböző programok. Fények és színek, élményekben, meghittségben gazdag műsorok várják az adventi időszakban a Kecskemétre látogatókat.

A vadonatúj jégpálya szélén tömött sorban álltak a kíváncsiskodók

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.