2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb Kecskemét

Varázslatos jégrevüvel kezdődött a téli fesztivál

Látványos jégrevüt csodálhattak meg a látogatók múlt hét szombat késő délutánján a kecskeméti jégpályán, ez volt ugyanis a téli fesztivál nyitóprogramja.

A Jégördög Sportegyesület kiváló korcsolyázói elbűvölő műsorral kedveskedtek a közönségnek: ámulatba ejtő trükkökkel és színes látványvilággal készültek a megújult jégpályára. Ezzel kezdetét vette a hagyományos Kecskeméti Téli Fesztivál és az ehhez kapcsolódó karácsonyi vásár. A szervezők ígéretéhez híven minden napra és – a kicsiktől az idősekig – mindenkinek jutnak különböző programok. Fények és színek, élményekben, meghittségben gazdag műsorok várják az adventi időszakban a Kecskemétre látogatókat.

A vadonatúj jégpálya szélén tömött sorban álltak a kíváncsiskodók

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.