EUR: 322,46 Ft
CHF: 279,85 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Egyéb Ózd

Védjük meg az országot!

Migránskérdés márpedig létezik, akárhogy el akarják bagatellizálni a liberális és baloldali politikusaink – jelentette ki Vargha Tamás Ózdon, a Digitális Erőműben megtartott fórumán, ahol a nemzeti konzultáció fontosságát is kiemelte.

A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára az egész Európát sújtó migrációs válságról és Soros György tervéről tájékoztatta a nagyszámú érdeklődőt. Vargha Tamás előadásában hét pontban mutatta le a jövőnket veszélyeztető folyamatot. Hangsúlyozta, a déli határon élőket sújtotta idáig legerőteljesebben a bevándorlás, ahol  több százezer ázsiai és afrikai gazdasági menekült özönlött be az országba. Ők teszik ki a migránsok többségét, hiszen ismerik az európai államok szociális támogatási rendszerét és azt akarják kiaknázni. A Herceghalom térségében élők a mai napig félnek, ezért is fogadták nagy örömmel a kerítésépítést. [Ugyanez a folyamat zajlott éveken keresztül Kanadában, ahová kelet-európai, köztük magyarországi cigány családok vándoroltak ki szép számmal, majd tértek haza hatalmas pénzekkel. Egy sajószentpéteri család például két felnőttel és három gyerekkel másfél évig élt Torontóban, és ötmillió forint készpénzt hozott magával – (a szerk.). Aztán Kanada szigorított és szinte megszűnt náluk a bevándorlás.]


Fotó: Lokál
Telt ház volt Vargha Tamás előadásán a Digitális Erőműben

Az államtitkár szerint most még lehet tenni valamit a probléma kezelésére, csakhogy ebben a Fidesz–KDNP nem talál partnert az Együtt, a DK, az MSZP vagy az LMP politikusaiban. A Jobbik sem képvisel egyértelmű álláspontot ebben a kérdésben, hiszen míg Vona Gábor előbb felháborítónak nevezte az Európai Bíróság kvótaperben hozott ítéletét, később a Jobbik mégsem szavazta meg a betelepítést tiltó alkotmánymódosítást.

Fotó: Lokál
Riz Gábor országgyűlési képviselő és Vargha Tamás a Nemzeti Konzultáció fontosságát emelték ki

Eközben Nyugat-Európa több nagyvárosában bevándorlók vagy azok utódai számos merényletet követtek el idáig, az emberek pedig félnek. Hazánkban a határkerítésnek és a meghozott törvényeknek köszönhetően szerencsére még nem ismerős ez az állapot, és még lehet tenni ellene, hogy mindez Magyarországra ne gyűrűzzön be.


A Digitális Erőműbe látogatók hallhattak az országhatáron szolgálatot teljesítők hősies helytállásáról és megismerhették az Európai Unió vezető politikusainak migránsokhoz való viszonyát. A jelenlévők egyértelmű megerősítést kaptak a nemzeti konzultációs kérdőív kitöltésének fontosságáról is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.