EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Egyéb Szekszárd

Veretlen a KSC

Sikerekkel indult az Atomerőmű KSC Szekszárd csapatának a női magyar kosárlabda-bajnokság. Ezt a győzelmi sorozatot sikerül is tartaniuk, mindemellett az európai élvonalban is egyre jobban teljesítenek.

Október 22-én a CMB Cargo UNI Győr otthonában hatalmas csatában 74-79-re nyertek a szekszárdi lányok. Történelmi győzelemről beszélhetünk ezúttal, hiszen Győrnek bombaerős kerete van, elsősorban center poszton erősítettek. A szakértők ennek a találkozónak nem adtak túl sok esélyt, mivel idegenben is kellett játszani, ezt azonban megcáfolták a játékosok. A csapatot a kiválóan játszó Teja Oblak és Krnjics Szara vezette sikerre.


Menetel a KSC. Fotó: Nagy Nándor

A győri meccset követően – szintén a magyar bajnokság keretein belül – itthon fogadták a lányok Zalaegerszeg csapatát. Október 28-án 81-49-re nyert a KSC hazai pályán, folytatva ezzel a veretlenségi sorozatukat.

A magyar kosárlabda-bajnoksággal párhuzamosan az Európa-kupában is teljesíteni kellett a játékosoknak. Ezt az akadályt is könnyedén vették a lányok, hiszen október 25-én 26 pontos győzelmet arattak a portugál GDESSA-Barreiro ellen.

Atomerőmű KSC Szekszárd – Gdessa-Barreiro 91-65   Fotó: Nagy Nándor

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.