2017. november 13., hétfő
Szilvia

Sport

Visszatér a szigorúság az Üllői útra

Visszaállítják a korábbi, szigorúbb biztonsági intézkedéseket a Groupama Arénában a múlt heti, DVSC elleni mérkőzésen kirobbant verekedés miatt. Nyíri Zoltán, az FTC operatív igazgatója szerint újabb intézkedésekre nincs szükség, mert ismét érvénybe léptetik az eddig megszokott, három és fél éven keresztül már jól bevált szabályokat.

A szurkolói csoportokkal kötött minapi megegyezés értelmében a kivont, úgynevezett kríziskezelő egységet visszaküldik a B szektor alá, vagyis nem növelik a biztonsági személyzet létszámát, de átcsoportosítást hajtanak végre. A rendőrség és az ügyészség eddig 11 embert azonosított százszázalékos bizonyossággal a múlt szombati esettel összefüggésben, az ő szurkolói kártyájukat már visszavonták, és alighanem további szankciókra is számíthatnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kínos futballtörténelmi pofonok

    Kínos futballtörténelmi pofonok

    Az hittük, az Andorra elleni 1-0-s vereségnél már nem jöhet rosszabb. De jött, újabb miniállam, Luxemburg futballválogatottja aratott győzelmet (2-1) ellenünk.

  • Kirabolták a Formula-1 Mercedes csapatát

    Kirabolták a Formula-1 Mercedes csapatát

    Kirabolták a Formula-1 Mercedes csapatát Brazíliában, Lewis Hamilton, a Mercedes világbajnoka azonban nem volt ott a támadásnál – erősítették meg a hírt szombaton az autóverseny brazil futamának szervezői.