EUR: 312,90 Ft
CHF: 272,09 Ft
2018. február 23., péntek
Alfréd

Belföld

Vonáék nagyot hibáztak

A Magyar Idők információi szerint a reklámtáblák elbontására kell számítania a Jobbiknak.

Amatőr hiba csúszott a Jobbik manőverébe, amellyel bevallottan a plakáttörvény kijátszására törekedtek. Vona Gáboréknak a legalapvetőbb szabályok be nem tartása miatt a Simicska Lajostól megszerzett plakáthordozóik elbontására kell számítaniuk. A Jobbik ugyanis a plakáthelyek megvásárlásakor nem számolt azzal, hogy a jogszabályok kijátszása nem mentesíti őket a felelősség alól – írja a Magyar Idők.


A lap beszámol arról, hogy a párt nem rendelkezik ugyanis a reklámhordozói vonatkozásban érvényes közterület-használati engedéllyel, mert az engedély nem ruházható át. A Jobbik a megvásárolt plakáthelyekre nem fog tudni hirdetéseket kihelyezni, hiszen a településképet védő hatóságok minden bizonnyal megteszik az engedély nélküli közterület-használat miatt szükséges intézkedéseket.

A teljes cikkből kiderül az is, hogy hol hibázott Vona Gábor pártja.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyarul állt ki Orbán mellett a svéd politikus

  Magyarul állt ki Orbán mellett a svéd politikus

  Magyarul védte Orbánt a svéd parlamentben a Svéd Demokraták országgyűlési képviselője. Magyarország a saját kultúrájának és népének megőrzéséért cselekszik, védi Európa határait, és kiállt az EU és az USA támadásaival szemben.

 • Lemondott kutyájáról a brutális rendőr

  Lemondott kutyájáról a brutális rendőr

  Később lesz csak örökbe fogadható az az öt éves havanese kutyus, melyet rendőr gazdája még a hét elején egy hatalmas ütéssel “küldött” be szolgálati kocsija csomagtartójába.

 • A fővárosból érkeznek az agitátorok?

  A fővárosból érkeznek az agitátorok?

  A Gulyás Márton vezette Közös Ország Mozgalom tagjai Budapestről fognak beülni a szavazóbizottságokba Márki-Zay Péter aktivistáiként – írja a Vásárhely24.