EUR: 311,30 Ft
CHF: 265,23 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Belföld XXI.kerület

Adventi ételosztás Csepelen

Hajléktalanoknak és rászorulóknak osztott meleg ételt kedden délben Csepelen a Kossuth Lajos utcában az Ökumenikus Segélyszervezet és a PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. A helyszínen fűtött, feldíszített sátor és karácsonyi zene várta a nincsteleneket.

Nem kevesebb, mint 600 adag székely káposztát mértek ki, tejföllel, kenyérrel, de jutott gyümölcstea és bejgli is a szegényeknek. A hatalmas kondér receptjét Süllős Gyuláné, a PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. tulajdonosa árulta el. Hozzávalók: 200 kiló káposzta, 60 kiló sertéscomb, 50 kiló hagyma, 60 kiló kolbász. Természetesen a 30 liter tejföl is elmaradhatatlan, amivel már a tányérokon gőzölgő székelygulyást újra és újra meglöttyintik.A hatalmas kondér mögött feltűnt a segédkező Schmittné Makray Katalin és Hampel Katalin divattervező is, akik évről évre együtt jelennek meg a jótékonyági akciókon, legyen az divatbemutató, vagy adventi ételosztás.


Kapcsolódó Cikkek

 • Lerészegezte Gyurcsányt az LMP-s

  Lerészegezte Gyurcsányt az LMP-s

  Lerészegezte a hétvégi ellenzéki megbeszélésen vendéglátóit, vagyis a Demokratikus Koalíció vezetőit, Gyurcsány Ferencet és Molnár Csabát Vágó Gábor, az LMP tárgyalódelegációjának tagja.

 • Meg akarta vesztegetni a jobbikos az LMP-st

  Meg akarta vesztegetni a jobbikos az LMP-st

  Vesztegetési botrányba keveredett a Jobbik egyik vezető tisztségviselője. Az Origo birtokába került hangfelvételen Farkas Gergely, aki a kiskunhalasi egyéni kerületben indul, pénzt ajánlott az LMP-s Midi Melániának, hogy lépjen vissza.

 • Centrumkórház lesz a Heim Pál Gyermekkórház

  Centrumkórház lesz a Heim Pál Gyermekkórház

  Mintegy 26 milliárd forintból újul meg a Heim Pál Gyermekkórház az Egészséges Budapest Program keretében – közölte Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár a létesítményben tartott sajtótájékoztatóján a múlt héten.