EUR: 322,05 Ft
CHF: 281,52 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb Nyíregyháza

Ajándékcsomagot kapnak a nyugdíjasok

Az önkormányzat karácsonyi támogatásként idén is 2500 forint értékű ajándékcsomagot ad annak, aki Nyíregyházán bejelentett lakóhellyel rendelkezik, a 65. életévét a tárgyévben betölti, saját jogú nyugellátásban, hozzátartozói nyugellátásban vagy időskorúak járadékában részesül. A jogosultak száma 2017-ben 20 245 fő.

A Magyar Posta 2017. december 1–23. közötti időszakban kézbesíti a csomagokat, amit két alkalommal kísérelnek meg. Amennyiben eredménytelen a kézbesítés, a küldeményt személyesen vagy a jogosult által meghatalmazott személy a következő helyen és időben veheti át: Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, hivatali étkezde helyisége (4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.). Átvétel ideje: 2017. december 27., 28., 29., 2018. január 2–12. ügyfélfogadási időben. Átvételhez szükséges dokumentumok: személyigazolvány és lakcímkártya, meghatalmazott esetén meghatalmazás, valamint a Magyar Posta által meghagyott értesítés.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.