EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Nyíregyháza

Ajándékcsomagot kapnak a nyugdíjasok

Az önkormányzat karácsonyi támogatásként idén is 2500 forint értékű ajándékcsomagot ad annak, aki Nyíregyházán bejelentett lakóhellyel rendelkezik, a 65. életévét a tárgyévben betölti, saját jogú nyugellátásban, hozzátartozói nyugellátásban vagy időskorúak járadékában részesül. A jogosultak száma 2017-ben 20 245 fő.

A Magyar Posta 2017. december 1–23. közötti időszakban kézbesíti a csomagokat, amit két alkalommal kísérelnek meg. Amennyiben eredménytelen a kézbesítés, a küldeményt személyesen vagy a jogosult által meghatalmazott személy a következő helyen és időben veheti át: Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, hivatali étkezde helyisége (4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.). Átvétel ideje: 2017. december 27., 28., 29., 2018. január 2–12. ügyfélfogadási időben. Átvételhez szükséges dokumentumok: személyigazolvány és lakcímkártya, meghatalmazott esetén meghatalmazás, valamint a Magyar Posta által meghagyott értesítés.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.