EUR: 326,80 Ft
CHF: 280,71 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb Nyíregyháza

Ajándékcsomagot kapnak a nyugdíjasok

Az önkormányzat karácsonyi támogatásként idén is 2500 forint értékű ajándékcsomagot ad annak, aki Nyíregyházán bejelentett lakóhellyel rendelkezik, a 65. életévét a tárgyévben betölti, saját jogú nyugellátásban, hozzátartozói nyugellátásban vagy időskorúak járadékában részesül. A jogosultak száma 2017-ben 20 245 fő.

A Magyar Posta 2017. december 1–23. közötti időszakban kézbesíti a csomagokat, amit két alkalommal kísérelnek meg. Amennyiben eredménytelen a kézbesítés, a küldeményt személyesen vagy a jogosult által meghatalmazott személy a következő helyen és időben veheti át: Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, hivatali étkezde helyisége (4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.). Átvétel ideje: 2017. december 27., 28., 29., 2018. január 2–12. ügyfélfogadási időben. Átvételhez szükséges dokumentumok: személyigazolvány és lakcímkártya, meghatalmazott esetén meghatalmazás, valamint a Magyar Posta által meghagyott értesítés.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.