EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Nyíregyháza

Ajándékcsomagot kapnak a nyugdíjasok

Az önkormányzat karácsonyi támogatásként idén is 2500 forint értékű ajándékcsomagot ad annak, aki Nyíregyházán bejelentett lakóhellyel rendelkezik, a 65. életévét a tárgyévben betölti, saját jogú nyugellátásban, hozzátartozói nyugellátásban vagy időskorúak járadékában részesül. A jogosultak száma 2017-ben 20 245 fő.

A Magyar Posta 2017. december 1–23. közötti időszakban kézbesíti a csomagokat, amit két alkalommal kísérelnek meg. Amennyiben eredménytelen a kézbesítés, a küldeményt személyesen vagy a jogosult által meghatalmazott személy a következő helyen és időben veheti át: Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, hivatali étkezde helyisége (4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.). Átvétel ideje: 2017. december 27., 28., 29., 2018. január 2–12. ügyfélfogadási időben. Átvételhez szükséges dokumentumok: személyigazolvány és lakcímkártya, meghatalmazott esetén meghatalmazás, valamint a Magyar Posta által meghagyott értesítés.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.