2018. december 19., szerda
Viola

Program

Álomjárvány terjed a celebek között

Celebgyerek invázió készül karácsony és újév között az Álomutazó című mesemusicalra.
A sztárcsemeték már nagyon várják, de úgy tűnik, egy-két szülő még náluk is jobban. Két éve A Játékkészítő című mega-musical tartotta lázban a családokat, akkor négy nap alatt több mint 40-ezren voltak kíváncsiak a hazai színpadokon még nem látott méretű és látványvilágú előadásra. A darab megálmodói idén egy még látványosabb előadással készülnek, amire igencsak nagy az érdeklődés, eddig több mint 8 teltháznyi jegy kelt el a volt
SYMA csarnokba. „Már alig várjuk!” – posztolta ki FB oldalán Pápai Joci, akinek kisfia Majka nagyobbik fiával együtt akarja élvezni a darabot. Árpa Attila lánya barátnőit is elhozza, de úgy tűnik, az ő lelkesedése nagyobb, ezt közösségi oldalán is megemlítette: „…amikor az apuka jobban várja, mint a lánya” – írja. Liptai Claudiának és lányának már A Játékkészítő is nagyon tetszett, „a lányomnak főleg a Petit játszó fiú tetszett” – árult el egy titkot Claudia, „de ezért most megölne, ha hallaná, hogy elárultam” – teszi hozzá, „nagyon reménykedünk benne, hogy most is lesz egy jóképű kisfiú, akiért akár többször is érdemes megnézni ezt a darabot” – mondja nevetve a népszerű színész-műsorvezető. Ábel Anita lánya szintén A Játékkészítő rajongója volt és nagyon örült, amikor anyukáját felkérték az Álomutazó egyik szerepére.
„Akkor még nagyobb volt az öröm, amikor kiderült, hogy Radics Gigi is játszik a darabban” – meséli Ábel Anita. A legtöbb gyereket Stohl András hozza magával, aki Franciska lányának teljes osztályát – akik már A Játékkészítő rajongói is voltak – meghívta az Álomutazó című mesemusicalra.

Kapcsolódó Cikkek