2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Dunaújváros

Aranyos spártaiak

Aranyérmet szerzett a  Spartan Cheerleading egyesület csapata a Győrben szervezett Santa’s Cheer Cup elnevezésű versenyen, így már biztos, hogy a dunaújvárosiak is  ott lehetnek a jövő évi finnországi Európa-bajnokságon. 

Győrben harmadszor mérhették össze magyar és külföldi cheerleader-csapatok tudásukat a Santa’s Cheer Cup nemzetközi versenyen. A viadal népszerűségét mutatja, hogy három országból összesen mintegy ötszáz versenyző érkezett, hogy felkészültségét bizonyítsa. A koedukált kategóriában induló magyar csapatok számára különösen nagy jelentőségű volt a megmérettetés, hiszen a győztes képviselheti Magyarországot a jövőre Helsinkiben sorra kerülő Európa-bajnokságon.


A dunaújvárosi cheerleader csapat negyedszer indulhat majd az EB-n

 

Dunaújvárost a Spartan Cheerleading Egyesület képviselte a győri versenyen, ahol fölényes pontszámmal hódították el az első helyet, így jövőre már negyedik alkalommal vehetnek részt a kontinensviadalon. 

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.