EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Dunaújváros

Aranyos spártaiak

Aranyérmet szerzett a  Spartan Cheerleading egyesület csapata a Győrben szervezett Santa’s Cheer Cup elnevezésű versenyen, így már biztos, hogy a dunaújvárosiak is  ott lehetnek a jövő évi finnországi Európa-bajnokságon. 

Győrben harmadszor mérhették össze magyar és külföldi cheerleader-csapatok tudásukat a Santa’s Cheer Cup nemzetközi versenyen. A viadal népszerűségét mutatja, hogy három országból összesen mintegy ötszáz versenyző érkezett, hogy felkészültségét bizonyítsa. A koedukált kategóriában induló magyar csapatok számára különösen nagy jelentőségű volt a megmérettetés, hiszen a győztes képviselheti Magyarországot a jövőre Helsinkiben sorra kerülő Európa-bajnokságon.


A dunaújvárosi cheerleader csapat negyedszer indulhat majd az EB-n

 

Dunaújvárost a Spartan Cheerleading Egyesület képviselte a győri versenyen, ahol fölényes pontszámmal hódították el az első helyet, így jövőre már negyedik alkalommal vehetnek részt a kontinensviadalon. 

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.