EUR: 311,63 Ft
CHF: 266,12 Ft
2018. március 21., szerda
Benedek

Belföld

Avramopulosz kijelentései hasonlítanak a “Soros-tervhez”

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint Dimitrisz Avramopulosz migrációügyi biztosnak a Politico brüsszeli hírportálon tett kijelentései hasonlítanak a “Soros-tervhez”.

Bakondi Györgyöt csütörtökön az M1 aktuális csatornán arról kérdezték, hogy Dimitrisz Avramopulosz egyebek mellett azt írta a Politico véleménycikkében: Európának készen kell állnia arra, hogy új normaként elfogadja a migrációt, a mobilitást és a sokféleséget, és ezek alapján alakítsa politikáját.


A főtanácsadó emlékeztetett arra, hogy az Európai Parlament nemrég hozott egy határozatot a dublini szerződés helyett hatályba léptetendő jogszabályról, és most a Tanácsnál kell döntésre jutni.

Úgy fogalmazott: Dimitrisz Avramopulosz a kezdetektől “liberális szemlélettel és furcsa megközelítésekkel vétette észre magát”, a Politicón megjelent írásában foglaltak pedig nagyon sokban hasonlítanak egyrészt az említett parlamenti határozathoz, másrészt a “Soros-tervhez”. Emellett új, nemzetek fölött álló szervezet, az európai egyesült államok létrehozásának távlati célját veti fel.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Egymásnak szólogat be az ellenzék

    Egymásnak szólogat be az ellenzék

    Sokat elmond a kormányváltásért kiáltó ellenzéki pártokról, hogy látszólag együttműködésről tárgyalnak, valójában egymásnak szólnak be. Vonáék beintettek az LMP-nek egy sztrádabüfében, Gyurcsányék ugyanezt tették a Jobbikkal már jó előre, Szél Bernadett a szocialisták árnyékpolitikáját hibáztatta, neki pedig a 4-es metró császára, Demszky Gábor szólt be a partvonalon túlról.

  • Lekurvázzák az ápolónőket a migránsok

    Lekurvázzák az ápolónőket a migránsok

    Döbbenetes történtet látott napvilágot a napokban a németországi Bielefeld városából. A Nueue Westfalishe című lap szerint a helyi kórházakban úgy bánnal a migránsok az ott dolgozókkal, mint a kutyákkal, ezért egyes intézményekben önvédelmet tanítanak, másokban biztonsági szolgálat vigyáz az emberekre.