EUR: 311,39 Ft
CHF: 266,04 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Belföld

Badár Sándor a Honfoglaló első győztese

Badár Sándor nyerte a Honfoglaló televíziós változatának első játékát hétfőn este a Duna Televízió képernyőjén. A közmédia főcsatornáján ezentúl minden hétköznap este Ön is részese lehet a hódító hadjáratnak, ahol a tudás valóban hatalom!

Badár Sándor, Karinthy-díjas színművész, humorista nyerte az első Honfoglalót a Duna Televízió képernyőjén látható játékban.


“11 évvel ezelőtt játszottam a Honfoglalóval, de ott mindig veszítettem, úgyhogy nagyon örülök, hogy itt nyertem. Jól éreztem magam, kiváló csapattársaim voltak: Nacsa Olivér és Harsányi Levente nagyon jó srácok, bele tudtuk vinni a játékba a humort és szórakozást. Szerintem minden társasjátékban fontos, hogy ne csak vívásról és harcról legyen szó, hanem szórakoztassuk is egymást, hiszen ez egy játék. Izgalmas volt az elejétől a végéig” – mondta a színművész, aki hozzátette, hogy otthon az ember nem izgul annyira válaszadáskor, mint amennyire a stúdióban.

Badár jobban kedveli a feleletválasztós kérdéseket, mert ott okosabban lehet gazdálkodni az idővel. Kedvenc témaköre a magyar irodalom. “Nagyon fontos eleme a játéknak a stratégia: ha valaki sok megyével tudja körbevenni a várát, akkor nehezen férkőznek hozzá. Határozott taktikával sokkal többre lehet menni, mintha csak állandóan támadnánk a másik várát. Jó válaszokkal nagyon hamar el lehet foglalni akár az egész országot. Nagyon ügyes taktikai játék” – zárta gondolatait a színművész, aki nyereményét a Heim Pál Alapítvány számára ajánlotta fel. Badár örül neki, hogy az alapítvány “a legjobbakra, a gyerekekre” költi majd az összeget.


Ezzel az adással mutatkozott be a népszerű online területhódító kvízjáték televíziós változata, amelyben bárki próbára teheti tudását a stúdióban és otthon is, a képernyők előtt. Honfoglaló – ahol a tudás valóban hatalom! Minden hétköznap 19.30-kor a Duna Televízió műsorán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Budai: Czeglédy zsarolhatja a baloldalt

  Budai: Czeglédy zsarolhatja a baloldalt

  Czeglédy Csaba olyan információk birtokában lehet, amellyel zsarolhatja a DK-t és szocialistákat – nyilatkozta Budai Gyula fideszes képviselő, aki arra vár választ a baloldali pártoktól, mivel tartja sakkban Gyurcsányt és az MSZP-t a “baloldal pénztárnoka”, ami miatt mindenképpen ki akarják hozatni a köztörvényes bűncselekménnyel vádolt ügyvédet a börtönből.

 • Orbán Viktor: Gyuri bácsit hazaküldjük a hálózatával együtt

  Orbán Viktor: Gyuri bácsit hazaküldjük a hálózatával együtt

  Ez a mi hazánk, ez a mi életünk, nincs másik, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk föl soha – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön az Országház előtt több százezer ember előtt megtartott március 15-i ünnepi beszédében.

 • Szájer szerint is sorsdöntő választásra készülünk

  Szájer szerint is sorsdöntő választásra készülünk

  Összeköt bennünket, hogy magyarok vagyunk, hogy ehhez a földhöz kötődünk, ezt a hazát szeretjük, és azt szeretnénk, ha ez a haza ilyen is maradna, ezért április 8-án sorsdöntő választásra készülünk – jelentette ki Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő vasárnap délután a Bács-Kiskun megyei Solton.