EUR: 324,29 Ft
CHF: 278,76 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Belföld

Belháború dúl a Jobbikban! Így alázza Vona keresztfia Morvaiékat

Szotyori-Lázár Zoltán, a párt szolnoki vezetője durván beszólt Morvai Krisztinának és Novák Elődnek.

Alpári stílusban gyalázta Vona Gábor keresztfia a Jobbik korábbi meghatározó arcait, köztük Morvai Krisztinát és Novák Elődöt. Szotyori-Lázár Zoltán, a párt szolnoki vezetője nemes egyszerűséggel “fingnak” nevezte őket. A Jobbikban egyre nagyobb a belső válság, egyre többen buktatnák meg Vona Gábort, mivel a párt népszerűsége a gödörben van, és a korábbi meghatározó személyiségek szerint teljes zsákutca a baloldali fordulat – írja az Origo.


Egy a Shrek című film idézetét írta ki közösségi oldalára a pártelnök keresztfia.

Jobb kint, mint bent! – ezzel a Shrek című rajzfilmből vett, szellemesnek szánt idézettel intézte el Morva Krisztina, Novák Előd és Gaudi-Nagy Tamás Vona Gábor politikáját érintő erőteljes kritikáját a pártelnök keresztfia, Szotyori-Lázár Zoltán – ismerteti az Origo.


„A fenti idézet Shrektől, a barátságos ogrétól származik, aki ezzel a mondással magyarázta, miért engedi szabadjára a szellentését csak úgy… 🙂

Nos, valahogy így vagyok én is azokkal az egykori jobbikosokkal, akik távoztak a pártból és a párt környékéről az elmúlt években és a legutóbbi időkben” – írta bejegyzésében Szotyori-Lázár Zoltán.

Mint arról beszámoltunk, egyre nagyobb a válság a Jobbikban. Miközben a párt látszólag egyre „cukisodik”, a mélyben forrongó indulatok feszülnek. Lapunk hétfői számában számoltunk be róla, hogy Novák Előd, a Jobbik korábbi alelnöke egy terjedelmes posztot tett közzé a legnagyobb közösségi médiában.

Ráadásul nemrég röppent fel a hír, hogy Havas Henrik, akit Baukó Éva szexuális zaklatással vádol, könyvet írt Vona Gáborról, a párt elnökéről. Egy hétfői sajtótájékoztatón pedig Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselője azt mondta: Havas senki a Jobbikban.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Brüsszel megint Sorost védi

  Brüsszel megint Sorost védi

  Nem nyugszanak a migránspárti uniós bürokraták, ugyanis a Népszava értesülései szerint ma kötelezettségszegési eljárást indít Magyarország ellen az Európai Bizottság a menekülteket segítő szervezetek ellen kitalált, úgynevezett „Stop Soros” törvény és a hozzá kapcsolódó alkotmánymódosítás miatt.

 • Habosan szép az élet

  Habosan szép az élet

  A nagy nyári melegben semmi sem oltja olyan jól az ember szomját, mint egy jó hideg sör. De mit érdemes inni? A boltok polcai tele vannak különböző áru, márkájú és összetételű nedűvel.

 • Gyerekfoci

  Gyerekfoci

  Most, hogy végre vége a vébének (az egész tornán volt vagy 4 jó meccs…) újfent átadhatjuk magunkat az igazi focinak.