2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Extra

Béres Alexandráéknak már sosem lesz kisfiuk

Béres Alexandra kislánya, Flóra egy hónapja kezdte az óvodát, nagylánya, Panna pedig már iskolás. Mint mondja, jelenlegi életét semmiért sem cserélné el, harmadik babát pedig már biztosan nem vállal.

Béres Alexandra életének olyan szakaszát éli, ami a mindennapos apró meglepetések és örömök korszaka. Kislánya, Flóra szinte napok alatt beszokott az oviba, Panna imád iskolába járni és Szandinak is van már némi ideje önmagára. – Flóra itthon rendkívül eleven, egy pillanatra sem nyugszik meg és olykor meglep, amikor az óvó nénik dicsérik. Mindig kételkedem, hogy valóban az én gyerekemről mesélik-e, hogy tökéletesen elvan a többi gyerekkel, de úgy tűnik, nincs okom aggodalomra. A kislányom imádja az ovit – kezdte a Lokálnak Szandi, aki korábban tartott attól, hogy Flóra nem fog egykönnyen beilleszkedni.


– Úgy voltam vele, hogy adnak néhány nap beszokási időt, reméltem, hogy ez elég lesz neki, de az igazat megvallva, sokszor az anyukának nehezebb az elválás, elengedni az úton a kicsinyét. Én is, így voltam ezzel! – mesélte nevetve Szandi, aki hálát ad a sorsnak, hogy a lombikprogrammal egy család lehettek.

– Hatalmas küzdelem volt, amin hét éven keresztül végigmentünk, de nem adtuk fel. Ez Krisztiánnal csak még inkább összekovácsolt minket. Mindennél többet ér, hogy Pannában és a hároméves Flórában őt látom – mondta a fitneszbajnok, aki két magzat elvesztése után sem tört össze. – Hatalmas erő kell ahhoz, hogy ugyanazzal a lendülettel vágjon neki az ember, ez tény. De a versenyszellem bennem volt e téren is, és tudtam, hogy ha elsőre nem, másodjára már biztosan sikerülni fog és egy család leszünk. Mindkét lányom a második beültetés után tapadt meg, tehát át kellett essek olyan lelki traumán, ami bizony minden nőt és bizakodó kispapát is megvisel, de szerencsére mi Krisztiánnal támogattuk egymást.


Szandi és párja két kislányukkal úgy érzik, teljes az életük, nem is kívánhatnának többet, és bár korábban szerettek volna egy kisfiút is, ma már mindketten tudják, ez az álmuk nem adatik meg. – Egy kisfiú is jöhetett volna a lányok mellé, de úgy döntöttünk, ő már sosem érkezik meg. Már nem mernénk még egy babát bevállalni. Elmúltam negyven, van két csodaszép kislányunk, akik makkegészségesek, ezért nem szeretnénk még egyszer belevágni a procedúrába – mondta el Szandi, aki, ha lehet, még energikusabb mint valaha.

– Szerintem mindenkinek minden életkorban nagyon fontos a testmozgás. Hiszem, hogy nekem segített a sport a lelki sebek gyógyításában is – mondta Szandi, aki elhatározta, utoljára ad ki DVD-t. – Ez nem azt jelenti, hogy visszavonulnék, csupán más formában lesznek elérhetőek a videóim. Az utolsó DVD-vel búcsúzom attól a közönségtől, akik inkább ebben a formában szerették, ha a nappaliba költözöm. Sajnos már nem érte meg ezek leforgatása, vágása, sokszorosítása. Az interneten azonban továbbra is elérhető leszek mindenki számára.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.