2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Belföld

Botrány a könyvbemutatón! Havas bujkál – Videó!

Már Vona Gábor és Havas Henrik kapcsolata sem biztos, hogy zökkenőmentes lesz, miután a tévés nem jelent meg a szerdai könyvbemutatóján, ahol a Jobbik pártelnökéről írt művet mutatták be.

Vona Gábor hosszasan elmélkedett arról a Kempinski szállodában tartott könyvbemutatón, hogy nem ért egyet Havas Henrikkel – írja a Ripost.


Nem tudom, hogy volt-e már olyan könyvbemutató, ahol a szerző nem jelent meg. Nagyon sajnálom, hogy nem jött el – mondta a rendezvényen Vona Gábor.

Mint arról beszámoltunk, Havas Henriket pár nappal korábban Baukó Éva vádolta meg szexuális zaklatással. Feltehetőleg ez is szerepet játszott abban, hogy a tévés nem jelent meg a saját könyvbemutatóján.


Arról, hogy hogyan tiltották ki a sajtót a könyvbemutatóról, a 888.hu készített egy videót.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tűzmadár

  Tűzmadár

  Egy hatalmas méretű madár  került fel egy újbudai tűzfalra. A 300 m2-nél nagyobb alkotás egy XI.

 • Óriási fejlesztést jelentett be Szijjártó Péter

  Óriási fejlesztést jelentett be Szijjártó Péter

  A kormány 2022-ig 4000 milliárd forintot fordít közúti és vasúti fejlesztésekre az ország logisztikai pozíciójának erősítése érdekében – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a V4 elnökség keretén belül rendezett V4 Logisztikai Fórumon.

 • Migránsokkal árasztaná el Európát Brüsszel

  Migránsokkal árasztaná el Európát Brüsszel

  Állandó, felső korlát nélküli kötelező kvótát akar bevezetni az Európai Parlament – derült ki abból az Origo birtokába került feljegyzésből, amit az EP elnöke, Antonio Tajani készített a dublini reformmal kapcsolatban.