2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Belföld

Bulizzon együtt a szőrös, tollas, csupasz kedvencekkel!

Szenteste még egy kicsit odébb van, ám a Noé Állatotthon Alapítvány már most szombaton, vagyis december 9-én ünneplésre hív mindenkit a hagyományos Állatok Karácsonya rendezvényre. A sok szenvedésen keresztül ment, szomorú szemű két és négylábúaknak a szeretet és a törődés mellett táplálékra is nagy szükségük van, így ezt is örömmel fogadják az alapítvány munkatársai.

Hagyomány, hogy a Noé Állatotthon Alapítvány egy ideje minden évben megrendezi az Állatok Karácsonyát. Nincs ez másképp idén sem.


– Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit szombaton, vagyis december 9-én 11-15 óra között a XVII. kerület Csordakút utca végén található telepünkre – mondta a Lokálnak Schneider Kinga. A Noé Állatotthon Alapítvány sajtószóvivője egy meghitt, közös “ünneplésre várja az állatbarátokat.

Forrás: Facebook

– Nálunk a kutyákon és macskákon kívül egyebek mellett disznó, kecske, ló, róka, őz, szarvas, sőt láma és ormányos medve is található, ráadásul a többségük testközelből megnézhető, sőt megsimogatható, így egy ingyenes mini “állatkerti” sétának is felfogható a kirándulás – tette hozzá a szóvivő, aki azt is elmondta, hogy nagyon szívesen fogadnak segítséget is.


– A legtöbb állatunk nagyon sok szenvedésen, hányattatáson ment keresztül és bár mindent megpróbálunk nekik megadni ami lehetőségeinkből fakad, örömmel fogadunk kutya- és macskatápot, zöldséget, gyümölcsöt, szemes takarmányt is – mondta lapunknak Schneider Kinga.

A szóvivő azt is elárulta, hogy forró teával, forralt borral, házi süteményekkel és nagyon nagy szeretettel várnak mindenkit és aki úgy gondolja örökbe is fogadhat állatokat.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Negyedik éve csökken a szegénység mértéke Magyarországon

  Negyedik éve csökken a szegénység mértéke Magyarországon

  A KSH mérései azt mutatják, hogy negyedik éve “folyamatosan, minden dimenzióban” csökken a szegénység mértéke, mélysége, kiterjedése egyaránt Magyarországon – mondta Lakner Zoltán szociológus, a Szociálpolitikai Szemle főszerkesztője pénteken az M1 aktuális csatornán.

 • Matolcsy: Gazdaságtörténeti siker nyolc év alatt

  Matolcsy: Gazdaságtörténeti siker nyolc év alatt

  Tizenkét gazdaságtörténeti léptékű fordulatot hajtott végre 2010 óta Magyarország, a tartós felzárkózást meghatározó tizenharmadik, a versenyképesség terén szükséges fordulat is elindult, de még sok tennivaló van – írta Matolcsy György a Magyar Idők szombati számában.

 • Megadóztathatók a sokmilliós végkielégítések

  Megadóztathatók a sokmilliós végkielégítések

  Megfelelnek a nagy összegű végkielégítések magyar adószabályai az európai jogi elvárásoknak – a strasbourgi bíróság döntése kapcsán Völner Pál a Magyar Időknek úgy fogalmazott: a különadó bizonyos esetekben világosan kijelöli a köz szolgálatában állók kereseti lehetőségeit, egyúttal megvédi a társadalmat a korábbi igazságtalanságoktól.