2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Chipet rakatna a gyerekébe Claudia

Félti gyermekeit Liptai Claudia, ezért még mikrochipet is rakatna nagylányába, Pankába. Erdélyi Mónika és Szögeczki Ági is hasonlóan járna el, Náray Tamás divattervező szerint azonban a gyerek nem egy kutya, így semmiképpen nem lenne szabad ilyet csinálni.

„Ön rakatna mikrochipet a gyermekébe, hogy mindig tudja, hol van?” – így szólt a kérdés a TV2-n futó Appra magyar! című műsorban, ahol a nézők egy applikáció segítségével válaszolhatnak a feltett kérdésekre, a stúdióban pedig a műsorvezető, Liptai Claudia és a meghívott sztárok vitatják meg az adott témát. Szerda este a sztáranyukák és a híres férfiak – Gianni, Szabó Simon színész-rendező és Náray Tamás divattervező – nem értettek egyet ebben a kérdésben.
– Megmondom őszintén, én rakatnék – kezdte Claudia. – Tudom, hogy erre azt lehet mondani: „mégis hogy képzelem, vannak emberi jogai”. De ő a gyerekem, és én rettegek. Nem vagyok hülye, pontosan tudom, hogy vannak jogai, nem nézegetni akarom, hogy épp hol jár. Arról a pillanatról beszélek, amikor esetleg eltűnik, vagy egy olyan helyzetről, amelybe belekeveredik. Addig egyáltalán nem érdekel, hogy hol van. Elhiszem, hogy az van, amit ő mond, nem azt gondolom, hogy nyomkövetőt rakok belé – magyarázta a műsorvezető, mire Erdélyi Mónika azt mondta, hogy teljesen egyetért, és a gyereke születése pillanatában chipet ültettetne a babába, sőt a szeretteibe, szüleibe is. Hasonlóan gondolkodott Szögeczki Ági is, aki szerint minden szülőnek az a rémálma, hogy a gyereke esetleg eltűnik. Szabó Simon színész-rendező és Náray Tamás azonban egyértelművé tette, hogy hiába a félelem, ez nem vezetne jóra.
– Felneveled a gyereked, vigyázol rá, és utána van egy pillanat, amikor el kell engedni, és meg kell benne bízni – mondta Simon.
– Nekem a gyerek nem egy kutya… – vette át a szót Náray. – Ha esetleg elrabolják a gyereket, az emberrablók egy detektorral megkeresik és kivágják a chipet. (…) Amikor kicsi voltam, 10 darab kétforintost kellett magammal vinni, mert akkor bedobós telefonok voltak. Azt mondták apukámék, amikor fellázadtam ez ellen (hogy folyton haza kelljen telefonálni – a szerk.), hogy „Mi adunk neked levegőt, de azt tudni akarjuk, hogy hol veszed” – tette hozzá.
A nézők 64 százaléka egyébként úgy döntött, hogy nem rakatna chipet a gyerekébe, mert az embertelen lenne.


Liptai Claudia és Pataki Ádám
Fotó: Mészáros Diána

 

Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.