2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb Érd

Cipősdobozok az Arénában

Két helyen gyűjtenek Érden cipősdobozokban ajándékokat december 9-től a „Szeretetcsomag” elnevezésű akció keretében.

A cél az, hogy rászoruló gyerekeknek szerezzenek karácsonyra örömet – hangsúlyozta Pulai Edina képviselő. Az pedig a szervezőnek szerzett örömet, már az elején, hogy többen csatlakoztak az akcióhoz. Segít a városi vezetés, az Érdi Városfejlesztési és Szolgáltató Kft. például kis faházat bocsátott rendelkezésre a Stop Shop mellett. Így már két helyen lehet gyűjteni; az eredeti helyszínen, az Érd Arénában december 9. és 16. között 8 és 20 óra között, a faházban pedig 9-én, 10-én és 16-án 9 és 17 óra között. Segítenek az érdi kézilabdázók, önkéntesek, támogatók is, az Érdi Család- és Gyermekjóléti Központ pedig az összegyűlt ajándékok eljuttatását vállalta a rászorulóknak.


A dobozokba játékokat, édességet, iskolaszereket és gyerekkönyveket várnak – röviden: mindenfélét, amire egy gyereknek szüksége lehet. Két dologra külön is felhívta a figyelmet a képviselő asszony. Az egyik: ne tegyenek a dobozokba az adományozók romlandó élelmiszert, ha pedig gyümölcsöt hoznak, azt csomagolják külön és úgy adják át a gyűjtőhelyen. A másik kérés: nem fontos különösebben díszes csomagolással ellátni a dobozokat, de sokat segít, ha ráírják, hogy milyen korú és milyen nemű gyereket kívánnak megajándékozni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.