EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Egyéb Érd

Cipősdobozok az Arénában

Két helyen gyűjtenek Érden cipősdobozokban ajándékokat december 9-től a „Szeretetcsomag” elnevezésű akció keretében.

A cél az, hogy rászoruló gyerekeknek szerezzenek karácsonyra örömet – hangsúlyozta Pulai Edina képviselő. Az pedig a szervezőnek szerzett örömet, már az elején, hogy többen csatlakoztak az akcióhoz. Segít a városi vezetés, az Érdi Városfejlesztési és Szolgáltató Kft. például kis faházat bocsátott rendelkezésre a Stop Shop mellett. Így már két helyen lehet gyűjteni; az eredeti helyszínen, az Érd Arénában december 9. és 16. között 8 és 20 óra között, a faházban pedig 9-én, 10-én és 16-án 9 és 17 óra között. Segítenek az érdi kézilabdázók, önkéntesek, támogatók is, az Érdi Család- és Gyermekjóléti Központ pedig az összegyűlt ajándékok eljuttatását vállalta a rászorulóknak.


A dobozokba játékokat, édességet, iskolaszereket és gyerekkönyveket várnak – röviden: mindenfélét, amire egy gyereknek szüksége lehet. Két dologra külön is felhívta a figyelmet a képviselő asszony. Az egyik: ne tegyenek a dobozokba az adományozók romlandó élelmiszert, ha pedig gyümölcsöt hoznak, azt csomagolják külön és úgy adják át a gyűjtőhelyen. A másik kérés: nem fontos különösebben díszes csomagolással ellátni a dobozokat, de sokat segít, ha ráírják, hogy milyen korú és milyen nemű gyereket kívánnak megajándékozni.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.