2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb XI.kerület

Családok a koraszülöttekért

A Családszervezetek II. Adventi Jótékonysági Vásárán 2,1 millió forint gyűlt össze, amelyet a szervező Fiatal Családosok Klubja nevében Király Nóra alapító adott át a koraszülött kisbabák és családjaikért dolgozó Melletted a Helyem Egyesületnek.

– Büszkék vagyunk, hogy sikerült ráirányítanunk a figyelmet a civil szféra erejére, és megmutatnunk, hogy összefogással, kitartó munkával az elérhetetlennek tűnő célok is valóra válhatnak. Az összegyűlt adományból a támogatott szervezet segítségével több magyarországi kórház koraszülöttosztályára lesz lehetőségünk eljuttatni a koraszülött kisbabákat és édesanyjukat segítő eszközöket, amelyekkel megkönnyíthetjük a kórházban töltött napokat a családok számára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.