EUR: 324,64 Ft
CHF: 279,34 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Egyéb XI.kerület

Családok a koraszülöttekért

A Családszervezetek II. Adventi Jótékonysági Vásárán 2,1 millió forint gyűlt össze, amelyet a szervező Fiatal Családosok Klubja nevében Király Nóra alapító adott át a koraszülött kisbabák és családjaikért dolgozó Melletted a Helyem Egyesületnek.

– Büszkék vagyunk, hogy sikerült ráirányítanunk a figyelmet a civil szféra erejére, és megmutatnunk, hogy összefogással, kitartó munkával az elérhetetlennek tűnő célok is valóra válhatnak. Az összegyűlt adományból a támogatott szervezet segítségével több magyarországi kórház koraszülöttosztályára lesz lehetőségünk eljuttatni a koraszülött kisbabákat és édesanyjukat segítő eszközöket, amelyekkel megkönnyíthetjük a kórházban töltött napokat a családok számára.

Kapcsolódó Cikkek

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.

 • Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Az Ózd-Budapest irányába közlekedőket érintő hír: Tar és Mátraverebély között teljes útzáras terelést vezetnek be július 21-22 között a vadátjáró beemelési munkái miatt.