EUR: 324,15 Ft
CHF: 278,55 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Egyéb Szolnok

Csokigyűjtő állomás lett a Szigligeti Színházból

A Szigligeti Színház is csatlakozott a Gyógyító Bohócdoktorok projekthez, amelyet a szegedi Karitáció Alapítvány hozott létre 2008-ban.

Az akció keretében a színház a jegyirodájában, illetve a teátrum épületében egy üvegtálban csokoládékat gyűjt, amelyeket a kórházban fekvő gyerekeknek juttat el a bohócdoktorok segítségével. Lapunk megjelenésekor még van idő a jótékonykodásra, a felajánlásokat ugyanis december 14-ig várják a Kossuth téri jegyirodában. Az alapítvány az adományozóktól azt kéri, ha tehetik, a csokoládé mellé egy szép üzenetet, egy rajzot, egy verset is mellékeljenek, amelyeket a vizitek alkalmával az önkéntesek eljuttatnak a gyógyuló gyerekekhez.

A színház egy üvegtálban gyűjti a tábla csokikat a gyógyuló gyerekeknek

Kapcsolódó Cikkek

 • 2019-ben elkezdik végrehajtani a Modern falvak programot

  2019-ben elkezdik végrehajtani a Modern falvak programot

  Jövőre 135 milliárd forintot fordítanak az összesen 3500 milliárdos Modern városok programra, és megkezdődik a Modern falvak program végrehajtása is – jelentette be a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.