EUR: 311,56 Ft
CHF: 266,38 Ft
2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Egyéb Szolnok

Csokigyűjtő állomás lett a Szigligeti Színházból

A Szigligeti Színház is csatlakozott a Gyógyító Bohócdoktorok projekthez, amelyet a szegedi Karitáció Alapítvány hozott létre 2008-ban.

Az akció keretében a színház a jegyirodájában, illetve a teátrum épületében egy üvegtálban csokoládékat gyűjt, amelyeket a kórházban fekvő gyerekeknek juttat el a bohócdoktorok segítségével. Lapunk megjelenésekor még van idő a jótékonykodásra, a felajánlásokat ugyanis december 14-ig várják a Kossuth téri jegyirodában. Az alapítvány az adományozóktól azt kéri, ha tehetik, a csokoládé mellé egy szép üzenetet, egy rajzot, egy verset is mellékeljenek, amelyeket a vizitek alkalmával az önkéntesek eljuttatnak a gyógyuló gyerekekhez.

A színház egy üvegtálban gyűjti a tábla csokikat a gyógyuló gyerekeknek

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.