EUR: 317,13 Ft
CHF: 279,18 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Szolnok

Csokigyűjtő állomás lett a Szigligeti Színházból

A Szigligeti Színház is csatlakozott a Gyógyító Bohócdoktorok projekthez, amelyet a szegedi Karitáció Alapítvány hozott létre 2008-ban.

Az akció keretében a színház a jegyirodájában, illetve a teátrum épületében egy üvegtálban csokoládékat gyűjt, amelyeket a kórházban fekvő gyerekeknek juttat el a bohócdoktorok segítségével. Lapunk megjelenésekor még van idő a jótékonykodásra, a felajánlásokat ugyanis december 14-ig várják a Kossuth téri jegyirodában. Az alapítvány az adományozóktól azt kéri, ha tehetik, a csokoládé mellé egy szép üzenetet, egy rajzot, egy verset is mellékeljenek, amelyeket a vizitek alkalmával az önkéntesek eljuttatnak a gyógyuló gyerekekhez.

A színház egy üvegtálban gyűjti a tábla csokikat a gyógyuló gyerekeknek

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.