2018. január 18., csütörtök
Piroska

Belföld

Összezúzta a daru a villamosmegállót

Munkavégzés közben rádőlt egy 70 tonnás daru a villamosmegállóra a főváros II. kerületében, az Árpád fejedelem útja és a Vidra utca kereszteződése közelében, egy építési területen.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, ám ami a legfontosabb, senki nem sérült meg, így az anyagi káron és a bosszúságon túl nem lettek súlyosabb következményei. Mivel a villamosmegállót és annak környékét szinte teljesen összezúzta a hatalmas építmény, több menetrend szerinti járat is kimaradt, amelyeket pótlóbuszokkal kellett helyettesíteni.


Kapcsolódó Cikkek

 • Gulyás: Ha Soros nem tudja igazolni állampolgárságát, kitiltható

  Gulyás: Ha Soros nem tudja igazolni állampolgárságát, kitiltható

  A Fidesz frakcióvezetője szerint ha Soros György nem tudja igazolni magyar állampolgárságát, akkor kitiltható Magyarországról. Gulyás Gergely csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva azt is kijelentette, hogy Magyarország egyetlen bevándorlót sem fogadott be az elmúlt időszakban.

 • A hétvégén is többfelé havazhat

  A hétvégén is többfelé havazhat

  A hétvégén is többször várható csapadék: esőre, ónos esőre, havazásra is készülni kell – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • A kormánnyal tárgyalhatnak a Bálna eladásáról

  A kormánnyal tárgyalhatnak a Bálna eladásáról

  Budapest vezetői azt javasolják a Fővárosi Közgyűlésnek, hogy hatalmazzák fel a főpolgármestert, tárgyaljon a kormánnyal a Bálna Budapest Kereskedelmi és Kulturális Központ állam részére történő értékesítéséről – derül ki a közgyűlés jövő szerdai ülésére benyújtott előterjesztésből.