2018. június 19., kedd
Gyárfás

Sport

Doppingügybe keveredett a Tour-győztes

Pozitív doppingtesztet produkált Chris Froome, a francia és a spanyol kerékpáros-körverseny idei győztese. A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség tájékoztatása szerint Froome-nak a Vuelta során, szeptember 7-én adott mintájában az asztmás rohamok kezelésére és megelőzésére alkalmas szalbutamol magas szintjét, a megengedett érték kétszeresét mutatták ki. – Mint mindig, ezúttal is nagyon figyeltünk arra, hogy ne használjak többet a megengedett adagnál – magyarázkodott a négyszeres Tour de France-győztes brit.

 

 (MTI/EPA pool/Benoit Tessier)

Kapcsolódó Cikkek

 • Rövidnadrágban koszorúztak az angolok

  Rövidnadrágban koszorúztak az angolok

  Greg Clarke, az angol szövetség, az FA elnöke a Tunézia elleni mérkőzést (amely lapzártánk után ért véget) megelőzően – mintegy erőt merítendő a szovjet hősök példájából – megkoszorúzta a sztálingrádi csatában elesett katonák emlékművét.

 • Foghatják a fejüket a nagyok

  Foghatják a fejüket a nagyok

  Meglepetés eredményekből nem volt hiány a világbajnokság hétvégi játéknapjain, hiszen az argentinok, a németek és a brazilok sem tudtak három pontot gyűjteni, pedig hozzájuk viszonyítva igen szerény képességű csapatok ellen kezdték meg a szereplést.

 • Dögunalmas meccsen nyertek a svédek

  Dögunalmas meccsen nyertek a svédek

  Elég vérszegény produkciót láthattak azok a szurkolók, akik úgy döntöttek, hogy a Svédország–Dél-Korea mérkőzést követik figyelemmel.