EUR: 323,30 Ft
CHF: 276,08 Ft
2018. július 15., vasárnap
Henrik, Roland

Egyéb XIX.kerület

Egész évben minket védtek

Évek óta hagyomány, hogy év végén az önkormányzat és a városrész vezetősége elismerését fejezi ki azon rendőröknek, tűzoltóknak és polgárőröknek, akik abban az évben a legtöbbet tették Kispest biztonságáért és nyugalmáért. 

Idén az Év polgárőre díjat Molnár Krisztián polgárőr, az Év rendőre díjat Feketéné Ámik Ágnes rendőr százados, az Év tűzoltója díjat pedig Nagy Tamás tűzoltó főhadnagy kapta.

Nagy Tamás, Feketéné Ámik Ágnes és Molnár Krisztián

A Kispest.info beszámolójából kiderül, hogy rajtuk kívül Kardos Pál, a Polgárőr Szövetség elnöke kitüntetésben részesítette Horváth Zoltánt, a Kispesti Készenléti Polgárőrség és Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnökét. Kispest közbiztonságáért kifejtett odaadó munkájáért oklevelet kapott: Antal István rendőr törzsőrmester, Börcsök Gáborné rendőr százados, Dohy Mihály Dezsőné, Győri Mihály rendőr őrnagy, Kárpáti László rendőr főtörzsőrmester, Kemény Olga címeres rendőr alezredes, Koleszár András rendőr törzsőrmester, Kovács Emil Péter rendőr őrnagy, Vass Józsefné rendőr törzszászlós, Szilágyi Tamás tűzoltó főtörzsőrmester, Darányi Csaba tűzoltó törzsőrmester, Farkas János Péter tűzoltó törzsőrmester, Farkas István tűzoltó főtörzsőrmester, Molnár Csaba tűzoltó főtörzsőrmester, Domán János és Buczó Ferenc György.


Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.