EUR: 326,81 Ft
CHF: 280,69 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb Kecskemét

Ellopták a rákos kislánynak szánt pénzt

Megdöbbentő posztot tett közzé a Medina Adománybolt november 30-án este. Olyan lopás történt náluk, amire nincsenek szavak.

Így szól a Medina Adománybolt bejegyzése: „Gondolkodtunk, hogy megírjuk-e nektek egyáltalán.. de szeretnénk megosztani a terhet, hogy könnyebb legyen. Az is bántó és sértő, amikor apróságokat lopnak el az adományboltból, ez napi szinten előfordul. De tegnap az adománygyűjtő üveget lopták el, pedig nem is volt elérhető helyen. 12 ezer forint volt benne. Ebből 11 ezret Zsanikának szántak az adományozók, aki rosszindulatú agytörzsi daganatban szenved, ezer forint pedig az idősek otthonában tartandó karácsonyi ünnepségünket volt hivatott támogatni. Felfogni sem tudjuk, ki az, aki egy rákos kislány pénzét képes ellopni. Vagy a magányos öregekét.”


Zsanikának a Medina Adománybolt és a Mentsvár Alapítvány is gyűjt
Fotó: hiros.hu

Zsanika az életéért küzdő hétéves kecskeméti kislány, akinél idén tavasszal rosszindulatú agytörzsi daganatot diagnosztizáltak. Most a Medina adománybolt és a Mentsvár az Állatokért Alapítvány is gyűjtést indított a családja számára. Bízunk benne, hogy az elkövető nem volt tisztában azzal, milyen pénzt tulajdonít el. Ha pedig megszólal a lelkiismerete, talán vissza is viszi az adománygyűjtő üveget…

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.