EUR: 322,38 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Kecskemét

Ellopták a rákos kislánynak szánt pénzt

Megdöbbentő posztot tett közzé a Medina Adománybolt november 30-án este. Olyan lopás történt náluk, amire nincsenek szavak.

Így szól a Medina Adománybolt bejegyzése: „Gondolkodtunk, hogy megírjuk-e nektek egyáltalán.. de szeretnénk megosztani a terhet, hogy könnyebb legyen. Az is bántó és sértő, amikor apróságokat lopnak el az adományboltból, ez napi szinten előfordul. De tegnap az adománygyűjtő üveget lopták el, pedig nem is volt elérhető helyen. 12 ezer forint volt benne. Ebből 11 ezret Zsanikának szántak az adományozók, aki rosszindulatú agytörzsi daganatban szenved, ezer forint pedig az idősek otthonában tartandó karácsonyi ünnepségünket volt hivatott támogatni. Felfogni sem tudjuk, ki az, aki egy rákos kislány pénzét képes ellopni. Vagy a magányos öregekét.”


Zsanikának a Medina Adománybolt és a Mentsvár Alapítvány is gyűjt
Fotó: hiros.hu

Zsanika az életéért küzdő hétéves kecskeméti kislány, akinél idén tavasszal rosszindulatú agytörzsi daganatot diagnosztizáltak. Most a Medina adománybolt és a Mentsvár az Állatokért Alapítvány is gyűjtést indított a családja számára. Bízunk benne, hogy az elkövető nem volt tisztában azzal, milyen pénzt tulajdonít el. Ha pedig megszólal a lelkiismerete, talán vissza is viszi az adománygyűjtő üveget…

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.