EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Kecskemét

Ellopták a rákos kislánynak szánt pénzt

Megdöbbentő posztot tett közzé a Medina Adománybolt november 30-án este. Olyan lopás történt náluk, amire nincsenek szavak.

Így szól a Medina Adománybolt bejegyzése: „Gondolkodtunk, hogy megírjuk-e nektek egyáltalán.. de szeretnénk megosztani a terhet, hogy könnyebb legyen. Az is bántó és sértő, amikor apróságokat lopnak el az adományboltból, ez napi szinten előfordul. De tegnap az adománygyűjtő üveget lopták el, pedig nem is volt elérhető helyen. 12 ezer forint volt benne. Ebből 11 ezret Zsanikának szántak az adományozók, aki rosszindulatú agytörzsi daganatban szenved, ezer forint pedig az idősek otthonában tartandó karácsonyi ünnepségünket volt hivatott támogatni. Felfogni sem tudjuk, ki az, aki egy rákos kislány pénzét képes ellopni. Vagy a magányos öregekét.”


Zsanikának a Medina Adománybolt és a Mentsvár Alapítvány is gyűjt
Fotó: hiros.hu

Zsanika az életéért küzdő hétéves kecskeméti kislány, akinél idén tavasszal rosszindulatú agytörzsi daganatot diagnosztizáltak. Most a Medina adománybolt és a Mentsvár az Állatokért Alapítvány is gyűjtést indított a családja számára. Bízunk benne, hogy az elkövető nem volt tisztában azzal, milyen pénzt tulajdonít el. Ha pedig megszólal a lelkiismerete, talán vissza is viszi az adománygyűjtő üveget…

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.