2018. július 18., szerda
Frigyes

Belföld

Eső, havas eső, hó, napsütés: Változatos lesz az ország időjárása

Túlnyomóan borult lesz az ég, és egyre több helyen várható eső, estétől a Dunántúlon havas eső, a Dunántúli-középhegységben hó is, a Dél-Alföldön egy-egy zivatar sem kizárt.

Pénteken nyugat felől felszakadozik a felhőzet, a Dunántúlon már napsütésre is számíthatunk, de a Tiszántúlon estig marad az erősen felhős ég. Napközben főként a Dunától keletre valószínű további csapadék, eső, havas eső, az Északi-középhegységben hó. Az északnyugati szél gyakran erős, éjszaka és péntek délelőtt a Dunántúlon viharos lesz, péntek délutántól mérséklődik a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 1 és 6 fok között valószínű.

Kapcsolódó Cikkek

 • Irma néni folytatja

  Irma néni folytatja

  Román Józsefnét – vagy ahogy a gyerekek ismerik, Irma nénit – nemrégiben az ország legkedvesebb konyhásnénijének választották az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet versenyén.

 • Hatalmasra nő a családtámogatás

  Hatalmasra nő a családtámogatás

  A kormány változatlan intenzitással támogatja a magyar családokat, és jövőre minden eddiginél több pénzt fordít rájuk – mondta az emberi erőforrások minisztere, Kásler Miklós.

 • Budapest rejtett csodáiról írt a CNN

  Budapest rejtett csodáiról írt a CNN

  Évente több millió turista érkezik Budapestre, hogy megcsodálhassa egyebek mellett a Parlamentet, a budai Várat vagy a Hősök terét. A CNN Travel nemrég azt a kilenc kevésbé ismert helyet gyűjtötte csokorba, amelyek sok utazó előtt rejtve maradnak, pedig gyönyörűek vagy éppen érdekesek.