EUR: 324,12 Ft
CHF: 287,76 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Program

Ezoterikus Karácsonyi Fesztivál

A lélek nyelve a betegség – ezzel a címmel rendezik meg a 21. Ezoterikus Karácsonyi Fesztivált vasárnap Budapesten, a Villányi úti konferencia-központban. A nap során olyan előadók adják egymásnak a mikrofont, mint Müller Péter író, Papp Lajos szívsebész professzor, Szendi Gábor író, pszichológus, Eördögh Kristóf Svájcban élő természetgyógyász és még sokan mások.

Az előadások mellett egész nap orvosok és természetgyógyászok állnak a közönség rendelkezésére ingyenes állapotfelméréssel és tanácsadással. Aki még nem tudja, mivel lepje meg karácsonykor a szeretteit, számos ötletet talál majd a meditációs zenétől a könyveken át a különböző iparművészeti és képzőművészeti alkotásokig.


A művészetkedvelőket az aula várja: fellép többek közt Delhusa Gjon, Hannah Berger és a HolddalaNap zenekar, de láthat-hallhat a közönség andoki, sámáni, indiai, török és buddhista zenei bemutatókat, valamint tősgyökeres magyar produkciókat is.

2017. december 3. 10 óra

Villányi úti konferencia-központ

XI. kerület, Villányi út 11–13.

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapest Music Expo újra a Hungexpón

  Budapest Music Expo újra a Hungexpón

  Idén is 18 ezer négyzetméteres területen, több tízezer hangszerrel, koncertekkel, előadásokkal, bemutatókkal várja az érdeklődőket a Budapest Music Expo október 5-től 7-ig a Hungexpo területén.

 • Drónversennyel és beszélő robotok az Akvárium Klubban

  Drónversennyel és beszélő robotok az Akvárium Klubban

  A tudományos előadások mellett több mint negyven kiállító várja a látogatókat vasárnap a Tudományok Fővárosa nevű rendezvényen Budapesten, az Akvárium Klubban, ahol élen járó hazai nagyvállalatok, startup cégek, fiatal kutatók, főiskolák és egyetemek mutatják be tevékenységüket.

 • Ma kezdődik a miskolci Jameson CineFest

  Ma kezdődik a miskolci Jameson CineFest

  Ma kezdődik a miskolci Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, amelynek versenyprogramjában tizenkilenc alkotás szerepel és ott lesz először látható Magyarországon Nemes Jeles László második nagyjátékfilmje, a Napszállta.

 • Moziajánló: Macskafogó

  Moziajánló: Macskafogó

  Számos filmrajongó álma válik valóra szeptember 13-tól: rövid időre visszatér a mozikba minden idők legjobb magyar rajzfilmjeinek egyike, az 1986-ban készült Macskafogó!