2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Angyalkától kért kistestvért Farkasházi Réka lánya

Farkasházi Réka egy blogbejegyzésben tudatta az örömhírt: babát vár. A negyvenéves színésznő szerint most lesz csak igazán kerek az életük, ugyanis párjával mindig is nagy családra vágytak. Kislánya, Rebeka álma is teljesül, ő ugyanis kistestvért kért az angyalkáktól. 

„Éreztem, hogy különleges év lesz az idei. Azt is tudtam, hogy a negyvenedik év fordulópont lesz az életemben, de hogy ekkora, arról csak álmodni mertem” – osztotta meg az örömhírt a színésznő az anyakanyar.hu oldalán. Réka és párja, Bence egyébként harmadik babájukat várják, kisfiuk, Benjamin és kislányuk, Rebeka pedig minden bizonnyal repesnek az örömtől, hogy kistestvért kapnak. A színésznő a blogbejegyzésében kitért arra is, hogy Rebeka leghőbb vágya teljesül a baba érkezésével, ugyanis a kislány több levelet is írt az angyalkáknak és a Mikulásnak is, hogy testvére lehessen. Réka leveléből sugárzik a boldogság és a várakozás, ráadásul kitér arra is, hogy szakmailag az egyik legjobb, legmozgalmasabb évét zárta, az új jövevény érkezése pedig megkoronázza mindezt.


„Hogy a Gólya hozta-e vagy a Mikulás, vagy az Angyalkák, nem tudom. Mert a kislányom jó ideje bombázza őket, minden lehetséges fórumon. És úgy tűnik, hogy azok a kívánságok, amik a szív mélyén rejtőznek, egyszer csak, a legváratlanabb pillanatban beteljesülnek. Idén még igazibb lesz a karácsony a családunk számára. A szüleink harmadik unokájukért izgulnak, a tesóm nyáron már háromszoros nagynéni lesz, mi pedig igazi nagy család. Amilyenre mindig is vágytunk.”

Ők is negyven után vállaltak babát

Manapság már egyáltalán nem számít meglepőnek, ha egy nő a negyvenhez közel vagy a fölött szül. A magyar hírességek közül ott van mindjárt Liptai Claudia, aki egy évvel ezelőtt adott életet kisfiának, Marcinak. Szulák Andrea negyvenhárom éves volt, már-már lemondott az anyaság öröméről, de végül megszületett Rozina, aki azóta bearanyozza a színésznő mindennapjait. Fejős Éva negyvenkilenc éves volt, amikor bejelentette az örömhírt, hogy kislányt hord a szíve alatt. Nemrég pedig a negyvenéves Szinetár Dóra adott életet kisfiának, Benjaminnak, aki a színésznő harmadik csemetéje.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.