EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Angyalkától kért kistestvért Farkasházi Réka lánya

Farkasházi Réka egy blogbejegyzésben tudatta az örömhírt: babát vár. A negyvenéves színésznő szerint most lesz csak igazán kerek az életük, ugyanis párjával mindig is nagy családra vágytak. Kislánya, Rebeka álma is teljesül, ő ugyanis kistestvért kért az angyalkáktól. 

„Éreztem, hogy különleges év lesz az idei. Azt is tudtam, hogy a negyvenedik év fordulópont lesz az életemben, de hogy ekkora, arról csak álmodni mertem” – osztotta meg az örömhírt a színésznő az anyakanyar.hu oldalán. Réka és párja, Bence egyébként harmadik babájukat várják, kisfiuk, Benjamin és kislányuk, Rebeka pedig minden bizonnyal repesnek az örömtől, hogy kistestvért kapnak. A színésznő a blogbejegyzésében kitért arra is, hogy Rebeka leghőbb vágya teljesül a baba érkezésével, ugyanis a kislány több levelet is írt az angyalkáknak és a Mikulásnak is, hogy testvére lehessen. Réka leveléből sugárzik a boldogság és a várakozás, ráadásul kitér arra is, hogy szakmailag az egyik legjobb, legmozgalmasabb évét zárta, az új jövevény érkezése pedig megkoronázza mindezt.


„Hogy a Gólya hozta-e vagy a Mikulás, vagy az Angyalkák, nem tudom. Mert a kislányom jó ideje bombázza őket, minden lehetséges fórumon. És úgy tűnik, hogy azok a kívánságok, amik a szív mélyén rejtőznek, egyszer csak, a legváratlanabb pillanatban beteljesülnek. Idén még igazibb lesz a karácsony a családunk számára. A szüleink harmadik unokájukért izgulnak, a tesóm nyáron már háromszoros nagynéni lesz, mi pedig igazi nagy család. Amilyenre mindig is vágytunk.”

Ők is negyven után vállaltak babát

Manapság már egyáltalán nem számít meglepőnek, ha egy nő a negyvenhez közel vagy a fölött szül. A magyar hírességek közül ott van mindjárt Liptai Claudia, aki egy évvel ezelőtt adott életet kisfiának, Marcinak. Szulák Andrea negyvenhárom éves volt, már-már lemondott az anyaság öröméről, de végül megszületett Rozina, aki azóta bearanyozza a színésznő mindennapjait. Fejős Éva negyvenkilenc éves volt, amikor bejelentette az örömhírt, hogy kislányt hord a szíve alatt. Nemrég pedig a negyvenéves Szinetár Dóra adott életet kisfiának, Benjaminnak, aki a színésznő harmadik csemetéje.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.