2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Fejbe rúgta a fotóst a pszichopata zenész

Valamilyen mentális problémával küzdhet a Queens of the Stone Age énekese, Josh Homme, ugyanis egy koncerten minden előzmény nélkül úgy fejbe rúgott egy fotóst, hogy az kórházba került.

A pszichopata Josh később még a saját fejét is megvágta egy késsel koncert közben, aztán úgy vigyorgott, mintha mi sem történt volna. Az agresszív zenész a közönséget retardáltnak nevezte, majd arra kérte őket, hogy vegyék le a nadrágjukat. Hogy miért? Jó kérdés. Az amerikai banda amúgy csak előzenekar volt a Muse előtt, akiket frontemberük úgy köszöntött koncertjük végén, hogy „Fuck Muse!”, azaz B*zd meg, Muse!


Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.