EUR: 324,12 Ft
CHF: 287,76 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Fejbe rúgta a fotóst a pszichopata zenész

Valamilyen mentális problémával küzdhet a Queens of the Stone Age énekese, Josh Homme, ugyanis egy koncerten minden előzmény nélkül úgy fejbe rúgott egy fotóst, hogy az kórházba került.

A pszichopata Josh később még a saját fejét is megvágta egy késsel koncert közben, aztán úgy vigyorgott, mintha mi sem történt volna. Az agresszív zenész a közönséget retardáltnak nevezte, majd arra kérte őket, hogy vegyék le a nadrágjukat. Hogy miért? Jó kérdés. Az amerikai banda amúgy csak előzenekar volt a Muse előtt, akiket frontemberük úgy köszöntött koncertjük végén, hogy „Fuck Muse!”, azaz B*zd meg, Muse!


Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.

 • Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill múlt hét csütörtökön járt Budapesten, hogy a Nevem: Thomas című új filmjét reklámozza. A színészlegenda hatalmas szeretet kapott a magyaroktól, a Lokálnak pedig sikerült megajándékoznia egy üveg különleges sörrel.