EUR: 311,53 Ft
CHF: 266,13 Ft
2018. március 21., szerda
Benedek

Extra

Fejbe rúgta a fotóst a pszichopata zenész

Valamilyen mentális problémával küzdhet a Queens of the Stone Age énekese, Josh Homme, ugyanis egy koncerten minden előzmény nélkül úgy fejbe rúgott egy fotóst, hogy az kórházba került.

A pszichopata Josh később még a saját fejét is megvágta egy késsel koncert közben, aztán úgy vigyorgott, mintha mi sem történt volna. Az agresszív zenész a közönséget retardáltnak nevezte, majd arra kérte őket, hogy vegyék le a nadrágjukat. Hogy miért? Jó kérdés. Az amerikai banda amúgy csak előzenekar volt a Muse előtt, akiket frontemberük úgy köszöntött koncertjük végén, hogy „Fuck Muse!”, azaz B*zd meg, Muse!


Kapcsolódó Cikkek

  • Kamu képekkel fenyegeti az Iszlám Állam Meghan Markle-t

    Kamu képekkel fenyegeti az Iszlám Állam Meghan Markle-t

    Hamarosan elérkezik a nagy nap, amikor Harry herceg feleségül veszi Meghan Markle-t. Felhőtlen boldogságukba csupán egy dolog rondít bele: a leendő aráról készült kamu pucér képek, melyeket egy az Iszlám Államhoz (IS) köthető portál tett közzé az interneten.

  • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

    Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

    Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.