2018. április 25., szerda
Márk

Sport

Fekete kosarasnak öltözött Griezmann

Botrányt kavart a Twitteren Antoine Griezmann, az Atlético Madrid labdarúgója, mivel feltett magáról egy fotót, amelyen feketére van festve, hogy utánozza a Harlem Globetrotters játékosait. A francia válogatott játékos egy 80-as évek témájú partira volt hivatalos. Ha az nem lenne elég, hogy feketére festette magát, még egy afroparókát is viselt. A rajongók követelték, hogy törölje a képet, többen rasszizmussal is megvádolták a 26 éves sztárt. A felháborodást észlelve a csatár bocsánatot kért. – Nyugi, srácok, nagy rajongója vagyok a Harlem Globetrottersnek és a régi szép időknek… Ha megbántottam valakit, bocsánatot kérek – írta a Twitteren. A Harlem Globetrotters egy amerikai kosárlabdashow-együttes, melynek fellépései ötvözik a cirkusz, a színház, a komédia eszközeit a sporttal.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Elhunyt Henri Michel

    Elhunyt Henri Michel

    Hetvenéves korában elhunyt Henri Michel, aki szövetségi kapitányként 1986-ban világbajnoki bronzérmes lett a francia labdarúgó-válogatottal, 1984-ben pedig Los Angelesben olimpiát nyert a nemzeti csapattal.

  • Gasquet a Bazilika előtt teniszezett

    Gasquet a Bazilika előtt teniszezett

    Életében nem játszott ilyen szép helyen Richard Gasquet. A budapesti Gazprom Open ATP-tornán szereplő francia teniszező a Szent István Bazilika előtt a versenyt reklámozandó ütögetett a jövő hazai reménységeivel.