EUR: 317,38 Ft
CHF: 279,89 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Sport

Fekete kosarasnak öltözött Griezmann

Botrányt kavart a Twitteren Antoine Griezmann, az Atlético Madrid labdarúgója, mivel feltett magáról egy fotót, amelyen feketére van festve, hogy utánozza a Harlem Globetrotters játékosait. A francia válogatott játékos egy 80-as évek témájú partira volt hivatalos. Ha az nem lenne elég, hogy feketére festette magát, még egy afroparókát is viselt. A rajongók követelték, hogy törölje a képet, többen rasszizmussal is megvádolták a 26 éves sztárt. A felháborodást észlelve a csatár bocsánatot kért. – Nyugi, srácok, nagy rajongója vagyok a Harlem Globetrottersnek és a régi szép időknek… Ha megbántottam valakit, bocsánatot kérek – írta a Twitteren. A Harlem Globetrotters egy amerikai kosárlabdashow-együttes, melynek fellépései ötvözik a cirkusz, a színház, a komédia eszközeit a sporttal.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    Messiék a pénzügyi pályán is aratnak

    A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona érte el a 2017/18-as szezon legnagyobb árbevételét ˜– derült ki a KPMG harmadik alkalommal elvégzett kutatása szerint.

  • Matics: Van jövőnk!

    Matics: Van jövőnk!

    Nem jött össze a bravúr, azonban nincs miért szégyenkeznie a magyar férfi kézilabda-válogatottnak, amely szombat este 25-22-re kikapott a Herningben hazai közönség előtt játszó olimpiai bajnok dán csapattól az világbajnokság első középdöntős mérkőzésén.