2018. január 22., hétfő
Artúr, Vince

Sport

Fekete kosarasnak öltözött Griezmann

Botrányt kavart a Twitteren Antoine Griezmann, az Atlético Madrid labdarúgója, mivel feltett magáról egy fotót, amelyen feketére van festve, hogy utánozza a Harlem Globetrotters játékosait. A francia válogatott játékos egy 80-as évek témájú partira volt hivatalos. Ha az nem lenne elég, hogy feketére festette magát, még egy afroparókát is viselt. A rajongók követelték, hogy törölje a képet, többen rasszizmussal is megvádolták a 26 éves sztárt. A felháborodást észlelve a csatár bocsánatot kért. – Nyugi, srácok, nagy rajongója vagyok a Harlem Globetrottersnek és a régi szép időknek… Ha megbántottam valakit, bocsánatot kérek – írta a Twitteren. A Harlem Globetrotters egy amerikai kosárlabdashow-együttes, melynek fellépései ötvözik a cirkusz, a színház, a komédia eszközeit a sporttal.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Búcsú egy legendától

  Búcsú egy legendától

  Ronaldinho testvére és egyben menedzsere a múlthét folyamán bejelentette, hogy a brazil legenda visszavonul a profi futballtól.

 • Huszonkét észak-koreai sportoló indul az olimpián

  Huszonkét észak-koreai sportoló indul az olimpián

  Három sportág öt versenyszámában összesen 22 észak-koreai sportoló vesz részt a február 9-én kezdődő phjongcshangi téli olimpián – jelentette be Tomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke.

 • Oláh Bence és Tóth Ivett is ott lesz a téli olimpián

  Oláh Bence és Tóth Ivett is ott lesz a téli olimpián

  A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnökségi tagjainak többsége szombatra elektronikus úton jóváhagyta azt a javaslatot, mely szerint a műkorcsolyázók női versenyében Tóth Ivett indulhat, míg a rövidpályás gyorskorcsolyázók férfi váltójának ötödik tagja Oláh Bence lesz a február 9-én rajtoló phjongcshangi téli olimpián.