EUR: 324,15 Ft
CHF: 278,55 Ft
2018. július 18., szerda
Frigyes

Belföld

Fidesz: Az LMP és az Új Kezdet is Soros érdekeit védi

A Fidesz szerint az LMP minden alkalmat megragad, hogy Soros György érdekeit védje, ebbe illeszkedik az Új Kezdettel kötött megállapodása is.

Az LMP és az Új Kezdet csütörtökön mutatta be közös, 2018-as választási programját.


Erre reagál a Fidesz az MTI-hez csütörtök délután eljuttatott közleményében. Azt írták: az LMP olyan polgármesterrel kötött szövetséget, aki “több mint kétezer magyar polgármesterrel ellentétben” háromszor is megakadályozta a migránsbetelepítési kvótát elutasító önkormányzati határozat elfogadását.

A nagyobbik kormánypárt szerint az LMP “eddig minden alkalmat megragadott arra, hogy Soros György érdekeit védje”, a párt európai parlamenti képviselője minden migránspárti jelentést megszavazott. Ez nem meglepő azok után, hogy Szél Bernadett maga is “migránspárti Soros-szervezetnél” dolgozott – olvasható a Fidesz közleményében.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: Az ellenzék megint Sorost védi

  Fidesz: Az ellenzék megint Sorost védi

  A Fidesz-frakció szóvivője szerint “az ellenzék megint Soros Györgyöt védi”. Halász János az MTI-hez szerda délután eljuttatott közleményében a nemzetbiztonsági bizottság ülése kapcsán elhangzott ellenzéki nyilatkozatokra reagált.

 • Borús, esős lehet a csütörtök

  Borús, esős lehet a csütörtök

  Nagyrészt erősen felhős lesz az ég, de szerdán a délnyugati határvidéken, csütörtökön az Alföldön hosszabb időre is kisüthet a nap.

 • Soltész: Ismét emelkedik a nemzetiségek támogatása

  Soltész: Ismét emelkedik a nemzetiségek támogatása

  A jövő évi költségvetésben is nő a magyarországi nemzetiségek támogatása; az erre a célra fordított összeg a 2010-es kormányváltás óta több mint négyszeresére emelkedik – közölte a Miniszterelnökség egyházi, nemzetiségi kapcsolatokért és az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.