EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Aktuális Nagykanizsa

Fújták és jól tolták! – Mikulás style

Idén is megtartotta hagyományos Mikulás-koncertjét a Nagykanizsai Fúvószenekar. Mint Tatár Csaba, az együttes vezetője elárulta, ezúttal sok új taggal, fiatallal vágtak neki a felkészülésnek, de senki sem riadt meg a feladattól. Természetesen a vendég Farkas Ferenc AMI Ifi Fúvószenekarának fiataljai sem.

A hangverseny annyira népszerű, hogy egy nap alatt három előadásra is zsúfolásig megtelt a Hevesi Sándor Művelődési Központ mintegy 500 fős színházterme, s akik ott voltak, találkozhattak a fúvós Mikulással, aki nemcsak zenélt, hanem cukrot is osztott. A bohókás és szórakoztató koncerten különleges figurák is feltűntek, akik például a hobókorszakot idézték fel – megjelenésben és dumában egyaránt. A koncerten az is kiderült, fekve is lehet muzsikálni…


A zenei repertoár idén különleges volt, hiszen a program évtizedeket ölelt fel: felcsendültek az elmúlt 80 év legjobb dalai, több fúvósátiratban. S az élménydús koncert a humort sem nélkülözte, a Tatár Csaba által kitalált poénok pedig ültek, aminek jutalma a nézőtéri kacagás és vastaps volt.

Képösszeállításunk a legemlékezetesebb pillanatokat eleveníti fel.

Kapcsolódó Cikkek

  • Alpári módon gyalázkodtak a tüntetésen

    Alpári módon gyalázkodtak a tüntetésen

    Továbbra sem tudja elfogadni a a választási vereséget az ellenzék. A szombati tüntetésen a magukat demokratának mondó demonstrálók a kormánypárt politikusait és szavazóit alpári módon gyalázták.

  • Káoszt akarnak a tüntetés szervezői

    Káoszt akarnak a tüntetés szervezői

    Mint arról már beszámoltunk, a Ripost információi szerint a színpadról Gurmai Zita, az MSZP elnökségi tagjának fia, régi szocialista pártvezető, Gulyás Balázs szervezi, vezényli az eseményeket, de a legnagyobb összeggel Gyurcsány Ferenc támogatja a tüntetéseket.