2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb Miskolc

Furcsa pár a színpadon

Oscar és Felix két elvált férj, akik most egy háztartásban élnek. Teljes ellentétei egymásnak: Oscar cinikus, jó humorú és nagyon rendetlen, míg Felix érzékeny lelkű, rendmániás, süt, főz, és egy percig nem bír tétlenül ülni.

Kényszerű együttélésük igazi paródiája a valódi házaséletnek, miközben két férfit látunk, akik nem képesek elviselni az egyedüllétet, és a feleségük hiányát más-más módszerekkel próbálják enyhíteni. A Furcsa pár egy fergeteges vígjáték a magányról, barátságról, férfi-nő kapcsolatokról. Görög László (balra) Oscar Madison és Gáspár Tibor Félix Unger szerepében látható a Miskolci Nemzeti Színházban.


Miskolc, 2017. november 30.
Görög László (b) Oscar Madison és Gáspár Tibor (j) Félix Unger szerepében Neil Simon Furcsa pár című darabjának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2017. november 29-én. Az előadást Béres Attila rendezésében mutatják be 2017. december 1-jén.
MTI Fotó: Vajda János

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.