EUR: 310,79 Ft
CHF: 265,66 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Egyéb Miskolc

Furcsa pár a színpadon

Oscar és Felix két elvált férj, akik most egy háztartásban élnek. Teljes ellentétei egymásnak: Oscar cinikus, jó humorú és nagyon rendetlen, míg Felix érzékeny lelkű, rendmániás, süt, főz, és egy percig nem bír tétlenül ülni.

Kényszerű együttélésük igazi paródiája a valódi házaséletnek, miközben két férfit látunk, akik nem képesek elviselni az egyedüllétet, és a feleségük hiányát más-más módszerekkel próbálják enyhíteni. A Furcsa pár egy fergeteges vígjáték a magányról, barátságról, férfi-nő kapcsolatokról. Görög László (balra) Oscar Madison és Gáspár Tibor Félix Unger szerepében látható a Miskolci Nemzeti Színházban.


Miskolc, 2017. november 30.
Görög László (b) Oscar Madison és Gáspár Tibor (j) Félix Unger szerepében Neil Simon Furcsa pár című darabjának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban 2017. november 29-én. Az előadást Béres Attila rendezésében mutatják be 2017. december 1-jén.
MTI Fotó: Vajda János

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.