2019. február 20., szerda
Aladár, Álmos

Extra

Fürdőszobát kapott karácsonyra a szegénységben élő Dj Robi

Bochkor Gábor élő adásban felhívta a mélyszegénységben élő magyar lemezlovast, akinek progresszív house muzsikáját a világ legjobb diszkósai játsszák. A népszerű rádiós megígérte: segít neki, hogy megismerje és befogadja őt a hazai zenevilág.

Mint azt a Lokál megírta, a dunaföldvári Reisz Róbert – művésznevén Robert R. Hardy – zenéjét Argentínától Angliáig játsszák a diszkósok, ő mégis mélyszegénységben él. Cikkünk után Bochkor Gábor élő adásban hívta föl a nélkülöző lemezlovast. Bocsi elismeréssel nyilatkozott a zenéjéről, és megígérte, hogy hamarosan újra megkeresik, de ezúttal azért, hogy segítsék, támogassák őt. Az igazi meglepetés akkor érte Robit, mikor megtudta: összefogtak a progresszív house rajongói, hogy szebb karácsonya legyen. Már több, mint kétmillió forint gyűjtöttek neki. De akadt, aki felajánlotta, hogy bevezeti a házába a vizet, más a fürdőszobát csinálja meg ingyen. Egy Svájcban élő magyar fogtechnikus pedig felajánlotta, hogy ajándékba elkészíti Robi új fogsorát.


– Álmomban sem gondoltam, hogy ilyen hatása lesz a Lokál cikknek. Bochkor Gábor dicsérete pedig felért számomra a legrangosabb zenei díjjal – mondta meghatódottan Robi. – Ami most velem történik, az maga a csoda. Karácsonyra elkészül a fürdőszobám, el se hiszem, hogy nem kell többet lavórban fürdenem. Szilveszterkor pedig a példaképeimmel, a világ legjobb lemezlovasaival lépek fel a Millenárison, a Memoryland-en. Meghatódtam, mikor megtudtam, hozzájuk is eljutott a sanyarú sorsom híre és a gázsijuk felét ajánlották fel nekem.

Kapcsolódó Cikkek