EUR: 318,16 Ft
CHF: 280,14 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Extra

Válni jön haza Kanadából Hujber Feri

Hazalátogat az ünnepekre gyermekeihez Hujber Feri, és belement, hogy feleségével elkezdjék intézni a válást. A Lokál információi szerint a színész a napokban érkezik Magyarországra és mindössze egy hetet tölt itthon.

Hujber Feri hónapok óta nem látta két gyermekét, pontosan azóta, amióta Kanadába költözött. Vancouverből rendszeresen hívja telefonon Noelt és Noát, gyakran folytatnak videóbeszélgetést, így láthatják is egymást, de az nem ugyanaz, mintha személyesen ölelhetné át őket. Hujber egyik színész barátja elárulta, a gyerekeknek nagyon hiányzik az édesapjuk.

– Noel és Noa a történtek ellenére nagyon szeretik édesapjukat, a távozása megviselte őket. Mostanra azonban felerősödött bennük az apjuk hiánya, s alig telik el úgy nap, hogy ne kérdeznék meg, mikor láthatják újra – mondta a család barátja, aki hozzátette: a válási procedúra megkezdődött, és nem kizárt, hogy a közös családi otthont eladják. Feri hazalátogatásának másik oka, hogy a válással kapcsolatos iratokat és ügyeket elintézze. Amikor a felesége először bejelentette, hogy elválik, hallani sem akart róla. Később, amikor Cynthia másodszor is beadta a válókeresetet, beleegyezett, de akkor nem állapodtak meg semmilyen konkrétumban. A hírek szerint nemcsak Cynthia találta meg új párját, hanem a színész is megismerkedett egy hölggyel. Hujber egyébként jól érzi magát Vancouverben és egyelőre esze ágában sincs hazaköltözni. Munkát vállalt, és rendszeresen részt vesz az ottani magyar közösség programjaiban. Rengeteg új barátot szerzett közvetlen, kedves stílusával.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nanushka lábai előtt hever New York

    Nanushka lábai előtt hever New York

    Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

  • Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Két és fél év után eljegyezte 27 évvel fiatalabb kedvesét Cooky, kisfiuk Kevin is segített az apukájának. A rádiós 22 éves menyasszonya, Debi örömmel mesélt a Lokálnak a Valentin-napi lánykérésről, a jövő nyári esküvőről, és arról, hogy hogyan viseli második terhességét.