2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb Hódmezővásárhely

Hatvannégyezer gyűlt össze Bagi edzésén

A múlt vasárnap rendhagyó crosstraining-edzésre várta a vásárhelyieket Bagi Mátyás funkcionális tréner. A délután folyamán pénzadományokat gyűjtöttek, a befolyt összeget pedig a Hódmezővásárhelyi Gyerekkarácsony javára ajánlották fel.

A bemelegítés után jöttek a pulzusnövelő feladatok, amiket a résztvevők lelkesen hajtottak végre

Miközben égtek a kalóriák, folyt a verejték és fáradtak az izmok, egy külföldi vendég is felbukkant. Nem adta magát könnyen, és nagy biztatásra volt szükség, hogy megmutassa fehér szakállát és piros ruháját. Igen, ennyiből már sejteni lehet, hogy a Télapó látogatott el Bagi edzésére, aki manói segítségével csokit osztott a tornázók között.


Az edzésen részt vett a két világhírű kézilabdázó, Mario Sostaric és Bodó Richárd, a PICK Szeged magyar-illetve szlovén válogatott kézilabdázói is

Az edzés ideje alatt az adománygyűjtő láda végig ki volt helyezve, így bárki pénzt dobhatott bele, ezzel segítve a Gyerekkarácsonyt és a hátrányos helyzetű gyerekeket. Minden adományforinttal gazdagabb lett egy kisgyerek karácsonya.

Bagi Mátyás funkcionális tréner és a Mikulás

– Óriási élmény volt a mai nap. Elfogadta a meghívásunkat dr. Juhász Tünde kormánymegbízott, két világhírű kézilabdázó is itt volt, és Finnországból még a Mikulás is megérkezett. Azt gondolom, hogy ennél többet nem lehet kihozni egy adománygyűjtő vasárnapi edzésből. Összesen 64 ezer forint gyűlt össze, amit a Gyerekkarácsony elősegítésére ajánlunk fel – mondta el Bagi Mátyás.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.