EUR: 326,05 Ft
CHF: 280,39 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Egyéb Hódmezővásárhely

Hatvannégyezer gyűlt össze Bagi edzésén

A múlt vasárnap rendhagyó crosstraining-edzésre várta a vásárhelyieket Bagi Mátyás funkcionális tréner. A délután folyamán pénzadományokat gyűjtöttek, a befolyt összeget pedig a Hódmezővásárhelyi Gyerekkarácsony javára ajánlották fel.

A bemelegítés után jöttek a pulzusnövelő feladatok, amiket a résztvevők lelkesen hajtottak végre

Miközben égtek a kalóriák, folyt a verejték és fáradtak az izmok, egy külföldi vendég is felbukkant. Nem adta magát könnyen, és nagy biztatásra volt szükség, hogy megmutassa fehér szakállát és piros ruháját. Igen, ennyiből már sejteni lehet, hogy a Télapó látogatott el Bagi edzésére, aki manói segítségével csokit osztott a tornázók között.


Az edzésen részt vett a két világhírű kézilabdázó, Mario Sostaric és Bodó Richárd, a PICK Szeged magyar-illetve szlovén válogatott kézilabdázói is

Az edzés ideje alatt az adománygyűjtő láda végig ki volt helyezve, így bárki pénzt dobhatott bele, ezzel segítve a Gyerekkarácsonyt és a hátrányos helyzetű gyerekeket. Minden adományforinttal gazdagabb lett egy kisgyerek karácsonya.

Bagi Mátyás funkcionális tréner és a Mikulás

– Óriási élmény volt a mai nap. Elfogadta a meghívásunkat dr. Juhász Tünde kormánymegbízott, két világhírű kézilabdázó is itt volt, és Finnországból még a Mikulás is megérkezett. Azt gondolom, hogy ennél többet nem lehet kihozni egy adománygyűjtő vasárnapi edzésből. Összesen 64 ezer forint gyűlt össze, amit a Gyerekkarácsony elősegítésére ajánlunk fel – mondta el Bagi Mátyás.

Kapcsolódó Cikkek

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.

 • Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Az Ózd-Budapest irányába közlekedőket érintő hír: Tar és Mátraverebély között teljes útzáras terelést vezetnek be július 21-22 között a vadátjáró beemelési munkái miatt.