EUR: 321,84 Ft
CHF: 281,48 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Belföld

Havas Henrik a lépcsőházban is üldözte áldozatát

Egyre durvább dolgok derülnek ki Havas Henrik szexuális zaklatási ügyéivel kapcsolatban. A tévést már kutyával kellett fenyegetni, hogy hagyja abba egy üzletasszony zaklatását.

Hosszú percekig lehetne sorolni azoknak a nőknek a nevét és történetét, aki azzal vádolják Havas Henriket, hogy  verbálisan vagy szexuálisan zaklatta őket. A botrányt Baukó Éva robbantotta, aki elmesélte, hogy a tanár úr az albérletét és az iskoláit is fizette volna, ha a fiatal lány a barátnője lesz. Azóta több halálos fenyegetést is kapott. –  Amikor azt írják, hogy este ne nagyon menjek az utcára, és hogy mindig figyeljek a hátam mögé, mert akár meg is sérülhetek, az már túl van azon a határon, amit még el tudok viselni – mesélte a Borsnak Éva. Molnár Anikó szintén nevét és arcát vállalva állt a kamerák elé és mesélte el, hogy Havas a közös könyvük írása közben az ölébe húzta a kezét, egyszer akaratán kívül megcsókolta, valamint óvszert és vibrátort ajándékozott neki. Ez utóbbit egyébként a tévés az Index információi szerint be is ismerte. A Tényeknek nyilatkozott egy üzletasszony, aki arcát nem vállalva elmesélte, hogy Havas kikötötte: férje nélkül érkezzen az üzleti tárgyalásukra, amire a tévés a lakását javasolta. Itt Havas állítólag megpróbálta leteperni a nőt az ágyra, aki végül kiszabadult. Egy másik alkalommal – már a saját lakásában – a házvezetőnője mentette meg a hölgyet, aki kénytelen volt kirohanni lakásból, hogy elmeneküljön Havas elől. – Rohant utánam és a bejáró nénim kiabált rá, hogy „Vigyázz! Megesz a kutya!” Ettől torpant meg és ettől maradt a lépcsőházban – mesélte a nő, aki ezután már csak ügyvéden keresztül tárgyalt Havassal.


Havas Henrik (Fotó: Máté Krisztián)

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tömegek a Gerecse Kapujánál

  Tömegek a Gerecse Kapujánál

  A szép őszi időnek is köszönhető, hogy a szabadidős programokat kedvelők szívesen keresik fel a térség új turisztikai központját, az augusztusban átadott Gerecse Kapuját és környékét.

 • Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata nevéhez híven mindig is hitt a fortuna erejében, hiszen az élet olyan lehetőségeket sodort elé, amik által elérte az álmait. A SzerencseSzombat háziasszonya leginkább azért hálás a sorsnak, hogy hamarosan megszületik első gyermeke, akinek már most a kistestvért terveznek párjával.

 • Megint az Orbán családról hazudozik a baloldali média

  Megint az Orbán családról hazudozik a baloldali média

  Újabb nagyon aljas álhír terjedt el a magukat függetlennek hazudó baloldali fake news portálokon. A balliberális propagandagépezet most épp arról hazudott, hogy Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Flóra katonai gépen utazott haza Ciprusról.

 • Innovációban támogatják az ipari szereplőket

  Innovációban támogatják az ipari szereplőket

  – Hatalmas kihívás elé állítja az autóipari szereplőket a hónap elején Luxemburgban született EU-döntés, amelynek értelmében 2030-ig az autógyártó vállalatoknak 35 százalékkal kell csökkenteniük szén-dioxid-kibocsátási értékeit, ezért ezen a területen a jövőben az eddiginél is fontosabb lesz a kutatás-fejlesztés és az innováció – jelentette ki Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a szerdán megnyílt Automotive Hungary 2018 6.