EUR: 317,38 Ft
CHF: 279,89 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Havas össze-vissza hazudozik

Az ATV egy közleményben jelentette be, hogy vizsgálatot indít a Havas Henrikkel szemben felmerült vádakkal kapcsolatban, a vizsgálat lezárultáig Havas Henrik nem lesz képernyőn. A vizsgálat menetéről az ATV későbbiekben dönt – írta közleményében a csatorna. A csatorna közölte azt is, hogy a tévést ismertetteék a döntésről.

Havas Henrik viszont azt mondta a Blikknek, hogy nem tájékoztatták a döntésről. Havas Henrik ismét hazudott. Megtudtuk, hogy az ATV vezérigazgatója és a hírigazgató – egyébként kihangosítva – felhívták Havas Henriket és tájékoztatták a döntésről, természetesen még a közlemény kiadása előtt, fél 11 előtt 5 perccel – írja az Origo.


Havas Henriket már ketten is szexuális zaklatással vádolják.

Baukó Éva és Molnár Anikó kiálltak a nyilvánosság elé, hogy elmondják, hogyan zaklatta őket szexuálisan Havas Henrik.


Mint arról korábban már beszámoltunk, Baukó Évától is többször kért szexet a közismert újságíró a nő asszisztensi munkája mellett. Erről a TV2-nek adott interjújában mesélt részletesen.

Molnár Anikó elmesélte, hogy közös munkájuk során többször fogdosta őt és egy bizarr szexjátékot is adott neki Havas, aki a bizarr ajándékok és célozgatások után egyértelmű utalást is tett a valóságshow sztár felé, majd megcsókolta akarata ellenére.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek