EUR: 322,38 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Belföld

Havas össze-vissza hazudozik

Az ATV egy közleményben jelentette be, hogy vizsgálatot indít a Havas Henrikkel szemben felmerült vádakkal kapcsolatban, a vizsgálat lezárultáig Havas Henrik nem lesz képernyőn. A vizsgálat menetéről az ATV későbbiekben dönt – írta közleményében a csatorna. A csatorna közölte azt is, hogy a tévést ismertetteék a döntésről.

Havas Henrik viszont azt mondta a Blikknek, hogy nem tájékoztatták a döntésről. Havas Henrik ismét hazudott. Megtudtuk, hogy az ATV vezérigazgatója és a hírigazgató – egyébként kihangosítva – felhívták Havas Henriket és tájékoztatták a döntésről, természetesen még a közlemény kiadása előtt, fél 11 előtt 5 perccel – írja az Origo.


Havas Henriket már ketten is szexuális zaklatással vádolják.

Baukó Éva és Molnár Anikó kiálltak a nyilvánosság elé, hogy elmondják, hogyan zaklatta őket szexuálisan Havas Henrik.


Mint arról korábban már beszámoltunk, Baukó Évától is többször kért szexet a közismert újságíró a nő asszisztensi munkája mellett. Erről a TV2-nek adott interjújában mesélt részletesen.

Molnár Anikó elmesélte, hogy közös munkájuk során többször fogdosta őt és egy bizarr szexjátékot is adott neki Havas, aki a bizarr ajándékok és célozgatások után egyértelmű utalást is tett a valóságshow sztár felé, majd megcsókolta akarata ellenére.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem fűződnek emberi jogok a határsértéshez

    Nem fűződnek emberi jogok a határsértéshez

    Sem a határsértéshez, sem a célországok önkényes kiválasztásához nem fűződnek emberi jogok, ezért amikor az Európai Unió migrációs kérdésben lépéseket tesz, minden esetben a nemzetközi jog talajáról kell kiindulnia, amely világossá teszi, hogy a migráció nem emberi jog – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Luxembourgban, sajtótájékoztatón.