EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Dunaújváros

Így futottak a Mikulások!

Jótékonysági adventi futást szervezett a Dunaújvárosi Triatlon SE. Az összegyűlt adományokból Fekete Milán gyógykezelését támogatják. 

Már jóval a három órás kezdés előtt benépesült a Városháza tér advent második szombatján: az Aquarius Triatlont szervező Dunaújvárosi Triatlon SE idén második alkalommal rendezte meg az adventi futást. Az esemény különlegessége, hogy nincs nevezési díj, a résztvevők tetszőleges összeggel támogathatják a jótékonysági kezdeményezést: ezúttal Fekete Milán gyógykezelését.

A hideg ellenére is sokan vállalták a jótékonysági futást

Arról, hogy a futók a hideg és a fagyos szél ellenére is komfortosabban érezzék magukat, a DVG Zrt. gondoskodott – forralt bort és teát biztosítottak a jelenlevőknek –, a szervezők pedig a divatos viseletet garantálták a futóknak, akik egy-egy Mikulás-sapkát kaptak ajándékba.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.