2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Dunaújváros

Így futottak a Mikulások!

Jótékonysági adventi futást szervezett a Dunaújvárosi Triatlon SE. Az összegyűlt adományokból Fekete Milán gyógykezelését támogatják. 

Már jóval a három órás kezdés előtt benépesült a Városháza tér advent második szombatján: az Aquarius Triatlont szervező Dunaújvárosi Triatlon SE idén második alkalommal rendezte meg az adventi futást. Az esemény különlegessége, hogy nincs nevezési díj, a résztvevők tetszőleges összeggel támogathatják a jótékonysági kezdeményezést: ezúttal Fekete Milán gyógykezelését.

A hideg ellenére is sokan vállalták a jótékonysági futást

Arról, hogy a futók a hideg és a fagyos szél ellenére is komfortosabban érezzék magukat, a DVG Zrt. gondoskodott – forralt bort és teát biztosítottak a jelenlevőknek –, a szervezők pedig a divatos viseletet garantálták a futóknak, akik egy-egy Mikulás-sapkát kaptak ajándékba.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.