EUR: 321,74 Ft
CHF: 281,52 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb Dunaújváros

Iskolanyitogató a Vasváriban

Az óvodások és szüleik számára tartott nyílt napot a Vasvári Pál Általános Iskola. Az eseményen a bemutatóórák mellett a különböző sportágakkal is megismerkedhettek az érdeklődők. 

A Vasvári Pál Általános Iskola leginkább sporttagozatos osztályairól ismert Dunaújvárosban és térségében. Ennek megfelelően az intézmény „Iskolanyitogató” névre keresztelt rendezvényén is nagy hangsúlyt kaptak a sportági bemutatók: a kézilabda, a vízilabda, a kajak-kenu és a labdarúgás mellett többek között az úszók is bemutatták tudásukat.


A vizes sportokat is bemutatták a nyílt napon

 

A Vasvári méltán büszke lehet az iskolájukban tanuló igazolt sportolókra, akik közül számos olimpikon és válogatott atléta került ki: egyebek mellett Kovács Zsófia tornász, Takács Krisztián úszó vagy éppen Hajdu Jonatán kenus. Az iskola tanulói azonban a székesfehérvári és dunaújvárosi jégkorongcsapatban is bizonyítottak már. Mindemellett az intézmény természetesen nagy hangsúlyt fektet az iskolai rendezvényekre is: a Márton-napi felvonulás vagy éppen a karácsonyi szünet előtti ünnepség egyaránt nagy népszerűségnek örvend.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.