EUR: 321,68 Ft
CHF: 280,87 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb Békéscsaba

Ismét szárnyaltak az angyalok

Idén hatodik alkalommal rendezték meg az Angyalok szárnyalását a Békéscsabai Jókai Színház nagyszínpadán a tolerancia napjához kapcsolódva.

A rendezvény azért különleges, mert az este folyamán fogyatékkal élő fiatalok léptek fel a teátrum művészeivel közös produkcióban. Minden előadáshoz kapcsolódik egy díszvendég is, az évek folyamán fellépett már itt a Csík zenekar, a Talamba, a Kaláka együttes, idén pedig a Misztrál együttes emelte az est színvonalát. 8. oldal

Fotó: Lokál

Fotó: Lokál

Kapcsolódó Cikkek

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.