EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Békéscsaba

Ismét szárnyaltak az angyalok

Idén hatodik alkalommal rendezték meg az Angyalok szárnyalását a Békéscsabai Jókai Színház nagyszínpadán a tolerancia napjához kapcsolódva.

A rendezvény azért különleges, mert az este folyamán fogyatékkal élő fiatalok léptek fel a teátrum művészeivel közös produkcióban. Minden előadáshoz kapcsolódik egy díszvendég is, az évek folyamán fellépett már itt a Csík zenekar, a Talamba, a Kaláka együttes, idén pedig a Misztrál együttes emelte az est színvonalát. 8. oldal

Fotó: Lokál

Fotó: Lokál

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.