2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Belföld

Itt a kisoroszi önkormányzat válasza Havas Henrik szexbotrányára

Bár a település honlapján eddig azt írták, hogy csütörtökön tartanak egy nyílt testületi ülést, ahol Havas Henrik ügyét is tárgyalják, most egy közleményben tudatták, elmarad az ülés.

„A 2017. december 14-én 18 órára, a „Havas Henrik-ügy” napirenddel meghirdetett nyílt képviselő-testületi ülést nem tartjuk meg. A mostanra kialakult helyzet, illetve az adott körülmények miatt úgy ítélem meg, hogy a település érdekeit nem szolgálja a tervezett testületi ülés megtartása. Havas Henrik önkormányzati képviselő személyét érintő, a médiában eddig megjelent híreket, állításokat a Kisoroszi Önkormányzat nem vizsgálja, mivel a médiában megjelentek semmilyen módon nem függnek össze Kisoroszi Önkormányzatával, illetve Havas Henrik önkormányzati képviselői minőségével. Érdemi intézkedésre Kisoroszi Önkormányzatának jogi lehetősége nincs, a történtek feltárása és értékelése nem a Kisoroszi Önkormányzat feladata. Mint polgármester, Kisoroszi Önkormányzat képviseletében kijelentem, hogy határozottan elítéljük a szexuális zaklatás és a hatalommal való visszaélés minden formáját.


Önkormányzatunk igyekszik a helyi közügyekre koncentrálni, számunkra legfontosabb Kisoroszi nyugalma.” – olvasható a település honlapján megjelent közlemény.

Mint arról beszámoltunk, Havas Henriket már többen is megvádolták szexuális zaklatással.


Az ATV hivatalos vizsgálatot indított Havas Henrik zaklatási ügyei miatt, és amíg ez nem zárul le, a műsorvezető nem szerepelhet a tévé képernyőjén.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek